Vzorové parkovanie na medenej


V riešení
meno
Dušan 25. apríla 2015

Chronický problém s parkovaním v strede vozovky na Medenej ulici oblasti pred Nu Spirit barom - v úseku Štúrova - Tobrucká. Zostáva voľný jeden jazdný pruh, často ťažko priechodný aj pre osobné vozidlá.
Mestská polícia má sídlo v druhej časti Medenej, štátna polícia tadiaľto jazdí často, papuče sa na Medenej objavujú často - ale nikdy nie na vozidlách evidentne tvoriacich prekážku cestnej premávky a hodiny parkujúcich jednoznačne v rozpore s platnou vyhláškou v druhom pruhu. Mladíci, ktorí sedia pred rýchlym občerstvením sú vodičmi takto parkujúcich vozidiel - zrejme sú s policajtami kamaráti, pretože v ich prípade má jedna aj druhá polícia selektívnu slepotu - teda aj keď ide okolo, tak nekoná - tvári sa, že nič nevidí. Pritom sa v tomto úseku už vyskytli aj nehody - odretie vozidiel autom, ktoré sa cez zúžené miesto pokúšalo prejsť - taktiež bez efektu.
Presvedčte ma, že sa mýlim.
Meno vám nepošlem, nechcem aby mi niekto podpálil auto.

30. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA I popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie parkovania vozidiel na Meedenej ulici v Bratislave.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania