Nefunkčná fontána na Dlhých dieloch

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 14. júna 2012

Dlho očakávaná rekonštrukcia námestia s fontánou na Pribišovej vyvrcholila akciou Stonožka, kedy bola spustená fontána pre obyvatelov Karlovej Vsi. Do času. Dnes je fontána uzatvorená a nefungujúca a teploty v júni stúpajú a stupájú.

14. jún 2012

jan chudobny

fontana sa pravidelne zapina ,avsak musi byt nablizku pani starostka...vyzera to tak,ze ona jedina ma kluciky od miesacky (pardon fontany :)) )
20. jún 2012

občan dlhých dielov

Prečo funguje len sem-tam, aj to len poobede pár hodín, aj to len zopár trysiek a vôbec nesvieti? Načo sa to vlastne vybudovalo?
Keď sa do toho vrazilo toľko Eur, malo by to plniť hádam aj svoj účel.
A prečo ešte nikto neodpovedal?
22. jún 2012

iný občan dlhých dielov

slovenska klasika, kritizovať, haniť a hľadať vinníka. vám sa nikdy nestalo, že ste s niečim mali technické problémy? nikoho sa nejdem zastávať, ale rovnako nikoho nechcem ani haniť, na rozdiel od vás, ktorí si iba anonymne chcete otierať ústa.
22. jún 2012

este jeden dlhodielcan

ah tak toto je neopravnena kritika? kto schvalil takyto typ fontany? zlozitejsia a nizsie polozena uz ani nesla ,ze ? nestacila klasika s par jednoduchymi tryskami,ktore by ale v pohode cele leto fungovali? viete,je to ako s tym detskym ihriskom par metrov hore..dat tam suter bol genialny napad..esteze to ma kto denno denne zametat..
22. jún 2012

občan dlhých dielov

Mali približne trištvrte roka na to, aby fontánu preskúšali a ak by bol technický problém, bol by už dááávno odstránený. Problém bude asi niekde inde...
Inak zaujímavé je, že sa k tejto téme ešte nikto z kompetentných nevyjadril.
22. júl 2012

iny obcan dlhych dielov

dnes je uz fontana kompletne zablendovana a asi pre toto leto dostriekala..
23. júl 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Zhotoviteľ diela poskytol na zhotovované dielo „Regenerácia verejného priestranstva Pribišova – L.Fullu“ 5 ročnú záruku v súlade s Obchodným zákonníkom. Žiaľ po spustení sa objavili nadmerné úniky vody z fontány, ktoré bránia jej riadnemu užívaniu. Z tohto dôvodu sme vadu reklamovali a opakovanie žiadane zhotoviteľa o diagnostikovanie vady a o jej odstránenie. Firma uznala našu reklamáciu a prisľúbila odstrávanie všetkých vád diela. Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí, uvedomujeme si, že jej absencia je cítiť najmä v horúcich letných dňoch, ale veríme v odstránanie vady a bezporuchový priebeh jej ďalšieho fungovania na prospech všetkých našich občanov.

S pozdravom

JUDr. Rastislav Velček
prednosta
31. júl 2012

Lukáš Borčin

Fontána už v nedeľu fungovala avšak v jej pozadí sa niečo opravuje...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania