Vranovská - odstavené nabúrané vozidlo

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Andrej Bas 18. júna 2023

Dobry den. Na Vranovskej pri vyjazde z Prokopovej je uz niekolko tyzdnov odstavene naburane nepojazdne vozidlo s jednou SPZ. Saab 93, BT119DC. Sice STK a PZP ma platne, ale vzhladom na vystreleny airbag je nepojazdne. Nehovoriac, ze tam stoji v rozpore s dopravnymi predpismi, kedze Vranovska je obojsmerna a auto tam nenechava dostatok miesta pre 2 pruhy. Sice to nesplna ziadne parkujuce, ale evidentne to zodpovednych netrapi. Ale toto auto neparkuje, je to odstaveny vrak, tak nech si ho majitel odtiahne do servisu ci na vrakovisko.

19. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet, ktorý sme zadali k prevereniu na príslušný referát a čo najskôr Vás budeme kontaktovať s odpoveďou.
Kto? Referát dynamickej dopravy
Kedy? 2023

Jana Ryzá, referát komunikácie MČ Petržalka
19. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

po preverení konštatujeme, že majiteľovi vozidla bola zaslaná výzva na odstránenie, prevzatá dňa 12.6.2023. Majiteľ má na odstránenie vozidla 60 dní. Ak tak nevykoná, pristúpime k odťahu.
Kto? Referát statickej dopravy
Kedy? 2023

Jana Ryzá, referát komunikácie MČ Petržalka
24. august 2023

Andrej Bas

Prepacte, ale aky je toto pristup? Cize ten clovek si tam zadarmo vyarendoval parkovisko na 2 mesiace. A ESTE K TOMU PORUSUJE DOPRAVNY PREDPIS ako som vyssie pisal. A kedze uz je 24.8., teda po 60 dnoch a auto tam stale stoji, tak dokedy sa to takymto bude tolerovat? Ked sa niekomu pokazi pracka ci chladnicka, tiez si moze na min 2 mesiace zabrat verejne priestranstvo? Alebo si na palubu dosku hodim nejaky vak, akoze vystreleny airbag?? Tak preco prave autam sa toto toleruje, ked na toto tu mame povinne a havarijne poistenia, ktore maju v ramci asistencnych sluzieb aj odtah nepojazdneho vozidla do servisu. Preco sa potom tieto auta hned nedaju odtiahnut, ak tak majitel neurobil? To nema nic spolocne so zakonom, na to staci odsuhlasene nariadenie spravy mesta.
28. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vozidlo bolo v úvode septembra odtiahnuté na Odstavné parkovisko Kočánkova.
Kto? Referát statickej dopravy
Kedy? september 2023

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania