Reklama brániaca vo výhľade

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Lucia 27. apríla 2015

Reklama na Štefánikovej ul. bráni vo výhľade pri vychádzaní z Lermontovovej ulice. Nepríjemná križovatka a pokiaľ sú na chodníku ešte aj chodci, nie je vidno prichádzajúce autá zľava. Navrhujem presunúť ju napravo od križovatky. Ďakujem.

29. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

otázka problematických reklamných zariadení je v riešení v celom rozsahu. Domnievame sa však, že vzhľadom na fotografiu, je toto zariadenie dostatočne ďaleko od križovatky, ale čo je podstatné, reklamné zariadenie len o málo presahuje stĺp trakčného vedenia...

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
15. jún 2015

Juraj Pechan

Pútač bránieci vodičom vo výhľade na Štefánikovej ul

Vodičom prichádzajúcim z Lermontovovej ulice na Štefánikovu obmedzuje výhľad na vozidlá prichádzajúce po hlavnej zle umiestnený pútač-trojnožka okolo stĺpu verejného osvetlenia-na chodníku Štefánikovej ulice
15. jún 2015

Lucia

Ďakujem za podporu. Stresujem na tej križovatke každé ráno, syn má vodičák pol roka a hovorí tomu tam ruská ruleta. Čo sa tam najprv musí prihodiť, aby mesto zrealizovalo nápravu ?!?! Riešenie mi príde také jednoduché... (?)
17. august 2015

Michal

To je pútač spoločnosti Present, o ktorej ste Lucia už určite počula, a naozaj sa to rieši na celobratislavskej úrovni a vyzerá že to dopadne dobre, t.j. uvedené "zariadenia" nadobro zmiznú v dohľadnej dobe z ulíc mesta.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania