Chýbajúce smetné koše

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Magda 29. apríla 2015

Dobrý deň,
na Budovateľskej boli na konci roka umiestnené nové lavičky /cca 4 ks/. K lavičkám treba umiestniť smetné koše. Na celej Budovateľskej ulici sú po celej dĺžke sú 2 smetné koše. Kontajnery sú na sídlisku uzamknuté. A toto je výsledok /obr. je z vnútrobloku Budovateľská 16/. Pri DK NIVY sú 2 smetné koše preplnené. Je tu hustý pohyb ľudí /CBC, AS, DK/ myslím si, že 2 smetné koše to nevyriešia. A tak je špina po celých 500 bytoch.

04. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Mestská časť počas uplynulých dvoch rokov osadila 300 odpadkových košov.
Toho času mestská časť monitoruje stav košov, Vašu požiadavku na doplnenie sme zaradili do harmonogramu.


kancelária starostu
23. august 2015

Magda

Dobrý deň, pred dvoma týždňami som telefonovala s pracovníčkou MÚ Ružinov, odbor životného prostredia a upozornila som na požiadavku umiestnenia nových smetných košov na Budovateľskej k novým lavičkám. O umiestnenie smetných košov som žiadala telefonicky aj mailom 8.12.2014 vašu pracovníčku p.Štibranú, ktorá už na oddelení nepracuje hned po osadení lavičiek. Na web stránke http://www.ruzinov.sk/data/MediaLibrary/0/5676/vyzva-kose-2015-final.pdf MÚ Ružinov som sa informovala, že sa smetné koše na Budovateľskej neplánujú. Chcela by som vedieť, do ktorého harmonogramu ste požiadavku na smetné koše na Budovateľskej zapracovali. Mimochodom, odpadkový kôš bol aj pred Budovateľskou 12, bol nekompletný, najpr sa mal opravovať, no nakoniec ste ho zlikvidivali /v roku 2012/, nový ste neosadili. Koľko krát treba požiadať o nové odpadkové koše, aby boli zaradené do harmonogramu ?
25. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v tejto lokalite bude umiestnený 1 kôš na Budovateľskej 14 a 1 kôš na Budovateľskej 20-22. Osadené budú do konca septembra 2014.



kancelária starostu
18. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestská časť Ružinov zabezpečila osadenie 2 ks odpadkových košov na Budovateľskej ulici v Bratislave.

kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania