Vraky na Podnikovej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Tibor 29. apríla 2015

Chcel by som poziadat o odstranenie vrakov stojacich pred vchodom do obchodneho domu Terno - Nobelka na Podnikovej ulici. Auta maju rozbite skla a zrkadla, odmontovane kolesa a znacky, STK maju vyprsanu vid. fotky. Auta zbytocne zaberaju miesta a nabudzaju pocit smetiska a vrakoviska. V minulosti bolo v tejto lokalite viacero takychto nepojazdnych vrakov, tak by som poziadal o preverenie aj ostatnych aut na Podnikovej ulici. Dakujem.

20. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za podnet. Podľa záznamov oddelenia verejného poriadku sa umiestnila na motorové vozidlo výzva v zmysle zákona o odpadoch. Ak majiteľ vozidla po 30 dňovej lehote z miesta neodstráni bude požiadaná autorizovaná firma v zmysle vyššie citovaného zákona o odťah.


Jana Plevová
14. júl 2015

Tibor

Dobry den, budu to takmer 2 mesiace odkedy ddelenia verejného poriadku dalo na vozidla vystrahu, ze do 30 dni budu odtiahnute. Dnesny stav na nasom vrakovisku mozete vidiet na fotkach. Auta su stale na rovnakom mieste a postupne sa rozoberaju. Poprosim urgovat kompetentnych aby urychlene odstranili vozidla.

Dakujem,
Tibor

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania