Lavičky na nám. Hraničiarov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Jaroslav 17. júna 2012

Dobrý deň, chcem sa opýtať či nepribudnú nové lavičky aj na Nám.Hraničiarov, prípadne či sa ráta s opravou/doplnením existujúcich betónových (čo by bola asi krajšia alternatíva). Tieto podstavce sú, ako vidíde, bez vrchnej vrstvy a momentálne sa hodia skôr pre násťročných. S pozdravom.

18. jún 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

na Námestí Hraničiarov budeme opravovať lavičky - montovať drevené časti sedadiel – pravdepodobne v júli, nakoľko tieto opravy si vyžadujú väčšie množstvo dreva.

Pozdravujem

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
21. november 2012

Jaro

Tieto lavičky neboli opravené ako bolo sľubované. Stav je rovnaký ako je na fotkách. Môžete vyžiadať aktuálnu odpoveď z MÚ?
22. november 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

plán a predpoklad bol opraviť lavičky – betónové časti - v lete 2012. Žiaľ, drevo na také množstvo lavičiek ako je treba na Nám. hraničiarov stále nemáme. Sme radi, ak vieme opraviť niektoré jednotlivé lavičky v sídlisku v rámci celej Petržalky. To, čo sa dalo na Nám. hraničiarov riešiť sme riešili a opravili, osadili sme koše a v betónovom kruhu doplnili plasty, ktoré už niekto stihol poškodiť. Tento priestor je stále v pláne na riešenie po získaní – zakúpení dreva. Na doplnenie však uvádzame, že máme aj vyjadrenia obyvateľov dotknutej lokality, že tam lavičky nechcú, nakoľko sa tam zhlukujú bezdomovci a robia tam neporiadok.
K téme sa vrátime opäť na budúci rok podľa rozpočtu a podľa požiadaviek obyvateľov.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
28. júl 2015

Jaroslav Peter

toto už je vyriešené rekonštrukciou parku...jaro

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania