Ružinovská-strom-suchý

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý

Zdravim, schnu mlade stromceky na Ruzinovskej pri Parku A. Hlinku, blizko krizovatky s Tomasikovou. Nemaju vaky na zalievanie.

10. júl 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
11. júl 2023

Palo

základ vysadiť minút peniaze a potom už nezaujem....
11. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet, za ktorého nahlásenie ďakujeme, sme v tejto chvíli pridelili kolegyniam a kolegom, ktorí majú oblasť, ktorej sa podnet týka, v kompetencii. Obdržané stanoviská ohľadom jeho riešenia Vám sprostredkujeme.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie tvorby mestskej zelene
Kedy? 2023

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
17. júl 2023

Katarina

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. A pravdepodobne sa nestihne, stromy vyzeraju takto. Poprosila by som kompetentnych, aby zvazili vysadzanie stromcekov, ked nie su schopni zabezpecit ich polievanie. Na dazd sa uz spoliehat neda, klimaticke podmienky sa menia. Mnoho stromcekov po meste ma aj vaky na polievanie, ajtak su uschnute. Dalsi podnet budem asi davat na odstranenie vyschnutych stromov - to rozpocet zasiahne pravdepodobne viac ako tato vysadba a nasledna starostlivost, ktora mala nasledovat.
22. júl 2023

Katarina

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Prosim, stromy nahodili nove listy, dali by ste im urychlene tie vaky a zacali ich pravidelne polievat? Zareagovali by ste mi prosim na tento podnet, nech si nepisem len sama so sebou? Dakujem.
23. júl 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, podnet bol opätovne zaslaný samospráve.
S pozdravom,
Administrátor portálu Odkaz pre starostu
28. júl 2023

Katarina

Zdravim, v telefonickom rozhovore s Magistratom som dostala info, ze stromy su Mestskej casti Ruzinov. Vedela by sa prosim Mestska cast Ruzinov vyjadrit? Dakujem.
31. júl 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, preposlali sme informáciu samospráve.
S pozdravom,
Administrátor portálu Odkaz pre starostu
14. august 2023

Katarina

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Stromy sa vschopili, pravdepodobne vdaka pocasiu. Prosim zavriet podnet, dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania