Žižkova-riešenie dopravnej situácie-nedodržiavanie dopravných predpisov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Uzavretý

Neoprávnene zabratie verejného parloviska - rezidenčné parkovanie Starého Mesta a vyhradené parkovanie pre obyvateľov Bytového Domu.

28. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pán Korman,

ďakujeme za Vašu správu ohľadom obmedzenia rezidenčného parkovania na Žižkovej ulici. Z dôvodu prebiehajúcich prác je povolená úplná uzávierka od 24.04.2023 do 30.09.2023 v čase od 8:00 do 17:00. Po 17:00 musia byť všetky priečne rozkopávky ihneď prekryté oceľovými platňami alebo drevenými lávkami, aby bol umožnený peší prechod.

V lokalite sa kvôli spomínaným prácam pohybuje ťažká stavebná technika, opatrenie v podobe uzávierky bolo prijaté kvôli zaisteniu bezpečnosti občanov a ich majetku.

Rozumieme, že sa jedná o komplikáciu vo veci parkovania na Žižkovej ulici. Rekonštrukcia vodovodu sa však robí aj v záujme miestnych obyvateľov s prihliadaním na dodržiavanie ich bezpečnosti. Obyvatelia majú naďalej možnosť parkovať na parkovisku na Žižkovej priamo pri dome a tiež dole oproti električkovej zastávke od Nábrežia armádneho generála Ludvíka Svobodu.

Za vzniknuté nepríjemnosti sa ospravedlňujeme a ďakujeme za pochopenie.
S pozdravom,

Samuel Zahradník

Koordinátor podnetov
Referát komunikácie
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
www.staremesto.sk
31. júl 2023

Maroš Korman

Dobrý deň,

žiaľ, nie je to pravda. Parkovisko pod domom, kde sa nachádzajú miesta vyhradené pre obyvateľov Žižkovej 24 je rovnako uzavreté.

S pozdravom,
Maroš Korman.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania