Nebezpečný chátrajúci dom

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Uzavretý
meno
Staromestský Občan 05. mája 2015

Dobrý deň,

Chcem upozorniť na značne zanedbaný dom na Záhradníckej 50, z ktorého počas silnejšieho vetra padajú hrubé kusy omietky a sklo z nezatvorených okien. Rovno pred domom je zastávka MHD, čím sa zvyšuje riziko úrazu. Už voľným okom je viditeľné, že onedlho spadne aj vydutá omietka na druhom poschodí. Žiadam preto okamžité zabezpečenie chodníka a odstránenie havarijného stavu.

Je smutné, že aj to málo stavieb v Bratislave ovplyvnených českým kubizmom je v žalostnom stave a bez pamiatkovej ochrany.

S pozdravom,

občan Peter

16. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
na základe Vášho podnetu o nebezpečnom chátrajúcom dome nachádzajúcom sa na ulici Záhradnícka č. 50, na pozemku parc. č. 10056/1 v katastrálnom území Nivy v Bratislave, bude vykonaný na tvare miesta operatívny štátny stavebný dohľad, aby sa zistil skutkový stav a rozsah poškodenia objektu a miera ohrozenia okoloidúcich občanov a následne bude nariadené vlastníkovi objektu, aby vykonal potrebné zabezpečovacie práce, ktorými sa predíde riziku úrazu okoloidúcich obyvateľov.





kancelária starostu
30. január 2020

Lukáš Bartošovič

dobry den, rovnakemu problemu sa venuje podnet https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/65509/zahradnicka-stavby-a-budovy-zly-stav-budovy - v uvedenom je pravidelna aktivna diskusia a tiez aktualne postrehy od samospravy
preto navrhujem podnet 16958 oznacit ako uzavrety a dalej pokracovat v tom novsom 65509
01. november 2021

Anonymný užívateľ

A takto vyzerá tento dom hrôzy dnes!!!
01. november 2021

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia,

pri tomto podnete bola odhalená duplicita a daný problém je riešený aj pod nasledovným podnetom:
https://www.odkazprestarostu.sk/65509

Na základe toho bol status tohto podnetu zmenený na uzavretý (vzhľadom na rozsah diskusie bude ponechaný novší podnet) a touto cestou Vás prosíme o smerovanie ďalšej komunikácie ohľadom daného problému na vyššie uvedenú adresu.

Ďakujeme za pochopenie.

Daniel
Administrátor portálu Odkaz pre starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania