Priechod alá prekážková dráha (Botanická)

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Lukáš 25. júna 2012

Približne pred mesiacom Dopravný podnik Bratislava opravoval koľajovú trať na Botanickej ulici. Prebehlo už niekoľko týždňov a do dnešného dňa nevrátil späť do pôvodného stavu priechod pre chodcov. Na tomto priechode cez pomerne frekventovanú cestu sú vybúrané dve pozdĺžne diery. Je len otázka času kedy si na nich niekto vyvrtne nohu alebo poškodí napr. kočík... Za zmienku stojí tiež to, že DPB nebol schopný vybúraný asfalt odviesť, ale uložil ho vedľa priechodu...

26. jún 2012

Riso

Dany priechod pre chodcov je v rovnakom rozbitom stave nie od poslednej vymeny opotrebovanych kolajnic v obluku, ale od vymeny kolajnic niekedy v roku 2010. Uz som sa pokusal upozornovat DPB na tento fakt, ale ako vzdy tento nechutny socialisticky podnik moj podnet odignoroval.
08. júl 2012

kritik

piste na:
[email protected]
[email protected]

tito su priamo zodpovedni za technicky stav.
15. august 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Samospráva hl. mesta po dohode s Dopravným podnikom Bratislava rieši postupne viaceré problémové úseky električkových tratí. Jedným z takýchto je aj úsek Botanickej ulice. Širšia oprava celého úseku, vrátane čiastočného vylúčenia električkovej dopravy bude prebiehať od 15. 8.2012 postupne tak, aby do 3. 9.2012 boli práce dokončené. Súčasťou týchto prác je aj úprava a skvalitnenie prechodu pre chodcov.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
31. august 2012

Lukáš Borčin

Dnes práve dokončievali spomínanú opravu a musím povedať, že priechod sa neuveriteľne zmenil oproti pôvodnému stavu. Teraz je vybudovaný z pogumovaných panelov a v prípade opravy koľají ho len rozoberú a nemusia ho už búrať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania