Olejkárska-MHD-rušenie signálu mobilných telefónov

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Vyriešený

Dobrý deň, bol som svedkom toho že pri kontrole cestovných lístkov v MHD bol ruseny signál mobilných telefónov. Pokiaľ viem používanie rusiciek je protizákonne. Preto sa chcem spýtať či rušenie signálu je štandardný postup pri kontrole lístkov? ďakujem

20. august 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Dopravný podnik Bratislava, a.s.
21. august 2023

Andrej

zaujímavý podnet!
21. august 2023

Michal

Neviem o co ide, ale moj rodinny prislusnik bol svedkom, ako nedavno pri urade vlady revizori cestou na hlavnu stanicu odchytili turistov a nakoniec vsetkych na stanici neopravnene skasli. Bola to skupinka spanielsky hovoriacich, bojovali s oznacovacmi, kde si chceli hned po nastupeni kupit listok kartou. Ti turisti napriek tomu ze si chceli uplne evidentne kupit listok a revizorom to bolo uplne jasne, dostali kazdy pokutu a urcite budu s radostou spominat na tuto dieru. Moj rodinny prislusnik sa to snazil riesit aj s policajtmi. Policajti na hl. stanici, kam tieto odporne osoby z DPB, ktore maju z takejto odpornej prace provizu, o problemoch vedia ale "oni s tym nemozu nic urobit". Paradicka.
22. august 2023

🤡

Turista, ktorý sa do týchto končín vyberie, tak v podstate zostane poučený, kam už nechodiť. Keď už to nezaujíma nikoho, mohlo by tých, ktorí majú v Meste na starosti rozvoj cestovného ruchu.

Ale keď sa pozriete na stav práve tej Hlavnej stanice, tak pochopíte, že je to každému jednu, už tak 30 rokov. Vy ako turista by ste tu vystúpili z vlaku? Ak áno, tak prvý Vás bude chcieť podviesť taxikár a keď prejdete ďalej radšej na MHD, tak revízor. V hoteli, reštaurácii ... no a tak si tu žijeme.
17. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pracovníci prepravnej kontroly (revízori) nepoužívajú pri vykonávaní kontrol žiadne zariadenia na rušenie akéhokoľvek signálu, čo by mohlo v konečnom dôsledku ohroziť prevádzku, keďže aj vozidlá komunikujú cez sieť. Počas kontroly sú iba zablokované označovače cestovných lístkov vo vozidle.

odbor marketingu a komunikácie DPB, a.s.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania