Neodpratane vianocne stromceky

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený

skor sa asi rozpadnu na prach akoby sa mali dockat likvidacie

12. máj 2015

jass

Tento stromčekový odpad pribudol na toto miesto rovno deň po Vianociach, 27.12.2015 takže ide o nejaký podnikatelský odpad, nie z domácností. Vtedy ešte nebol vysušený poveternostnými podmienkami a časom, bol omnoho objemnejší.
Čakal som, kedy si toto znehodnotenie prostredia všimnú miestni poslanci (v každom obvode niekto kandiduje a vždy sa tam aj dostane, to platí i pre Pošeň), kedy s tým niečo spravia buď oni, alebo zamestnanci miestneho úradu (určite niektorý býva i v tejto oblasti), či policajti ktorí tadeto prechádzajú (jedni aj druhí, tí druhí sú cez ulicu niečo cez minútu peši k ich vchodu). Alebo tí čo tu majú prevádzky, či súkromnú školu (tí tadeto denne jazdia cez krížom cez chodník a trávnik dodávkovými či polonákladnými autami - robia tu sami škodnú).
NIKTO NIČ, odovzdaná apatia aj u tých platených, aj u tých verejnočinných, aj u ostatných. Dokonca aj obyvatelia Chlumeckého, ktorí tadialto v ich počte prešli už tisíceráz, zrejme nikam nič nehlásili, nevolali. nereklamovali.
To je obraz našej malej spoločnosti (na tomto mieste, ale podobne je to všade) v celom jej reťazci. Na začiatku je papľuh ktorý spraví bordel, priestupok, znečistenie-znehodnotenie-skládku, a potom už to ide.. vlastne nejde, nikam. Ani náprava, ani trest, ani pomenovanie vinníka žiadne zapojenie platených zodpovedných.
Pri tomto som schválne nepodával podnet, z vyššieuvedených príčin (na tej ulici nebývam, každý nech predvedie ako je schopný zamiesť si pred vlastným prahom; okrem toho podnety odo mňa na týchto stránkach takmer nikdy nenabrali smer želaných riešení).
Myslím že aj KubaLover týmto urobil službu vyššiemanovaným, tipujem že ani in na Chlumeckého nebýva.
12. máj 2015

jass

oprava: odpad pribudol 27.12.2014 (správcovia stránok, mohli by ste sem zahrnúť možnosť opravy vlastných preklepov/príspevkov, keď už sa musíme povinne registrovať a prihlasovať)
13. máj 2015

KubaLover

nebyvam na Chlumeckeho ale ked clovek okolo toho chodi a vidi, ze zmena sa ocividne nechysta ani po 5 mesiacoch, kedze v tomto meste sa kazdy o vsetko stara, tak som to sem uz od rozhorcenia postol
14. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Nejde o vianočné stromčeky, ale niekto orezal nelegálne borovice.
Požiadame nášho dodávateľa, aby konáre odstránil.

kancelária starostu
27. máj 2015

KubaLover

Uz je to vycistene :-)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania