Estónska-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo s EČV, bez platnej TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Uzavretý
meno
Pavel 28. augusta 2023

Dobry den.

Na ulici Estónska 50 je tento Opel so znackou SC 622GI odstaveny cca dva roky. Niekto ho tam doviezol a odvtedy sa nepohlo. TK a EK expirovali uz 2/2023.

Dalo by sa s tym nieco robit prosim?
Dakujem

12. september 2023

Pavel

Dobry den... Dnes mi prisla informacia, ze podnet je oznaceny ako Nerieseny a to z dovodu, ze do dnesneho dna nedoslo k naprave. Ako tomu mam prosim rozumiet? Z dovodu, ze sa problem nevyriesil sam, tak si nezasluzi nasu dalsiu pozornost?
12. september 2023

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň, systém automaticky označuje 2 týždne staré podnety ako Neriešené, ak dovtedy nepríde reakcia samosprávy. Podnet bol dnes opätovne preposlaný samospráve. /Admin Pavol
12. september 2023

Pavel

Rozumiem... Dakujem za odpoved a za snahu.
16. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe obhliadky zo dňa 16.10.2023 naším terénnym pracovníkom bolo zistené, že uvedené vozidlo neohrozuje a nepoškodzuje životné prostredie a ani nenarúša estetický vzhľad obce či osobitne chránenej časti prírody a krajiny v zmysle zákona 79/2015 Z. z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Prosíme preto administrátora o uzavretie podnetu.

S pozdravom

Odd. ŽP, O a CH
17. október 2023

Pavel

Ou... Tak to si musia robit naozaj srandu. Takze auto z cudzieho mesta, ktore nema platne TK/EK, uz dva roky bez pohybu obmedzuje a zneprijemnuje zivot ludom, ktori na adrese byvaju, je uplne v poriadku a vobec ho netreba riesit, lebo pracovnikom samospravy sa celkom vizualne hodi do prostredia v ktorom je umiestnene. Tak to terennym pracovnikom velmi pekne dakujem za ochotu a prajem im aspon 20 takychto vrakov na parkovisku pred ich domom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania