Stromy na Heyrovského

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Lamač

Uzavretý
meno
Hayduke 14. mája 2015

Na trávnatej ploche vedľa Heyrovského 12 by sa hodili nejaké 2-3 listnaté stromy. Kedysi dávno tam boli kríky ale boli odstránené a neboli ničím nahradené. Je možné tam niečo zasadiť?

15. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň

Váš podnet bol prerokovaný na zasadnutí Komisie bezpečnosti a životného prostredia dňa 14.5.2015. Členovia komisie nesúhlasia s výsadbou drevín na danú plochu, nakoľko sa jedná o poslednú volnejšiu plochu v MČ - Lamač, využívanú obyvateľni mestkej časti, a ktorá môže byť v prípade potreby využitá ako plocha pre realizáciu náhradnej výsadby za výrub drevín.

Ing. Marek Poláš, odborný referent ŽP, MÚ MČ Bratislava-Lamač
18. máj 2015

Mária

slušne povedané, na trávniku sa dá postaviť ešte nejaká herňa, alebo hotel, každý strom ktorý by museli vyrúbať, by ich stál prachy...náhradná výsadba je len výhovorka, nič taká sa nerobieva, prachy za výrub končia v pokladni a potom ktovie kde
18. máj 2015

Jozef

Ideálne by bolo vybudovať parkovacie miesta, ktorými by sa MiÚ mohol pochváliť a časom by z nich urobil vyhradené parkovanie a inkasoval €. A bolo by aj na odmeny!
19. máj 2015

Hayduke

Vzhľadom na to, že len za posledné dni boli v Lamači spílené najmenej 2 dospelé stromy na verejných priestranstvách (nekritizujem to, asi tienili alebo niekto „nemal výhľad na auto“ LOL), verím, že realizácia náhradnej výsadby snáď nebude až tak dlho čakať. Nové stromy môžu byť skvelou prevenciou proti nápadom zaliať lúku asfaltom.
11. júl 2015

Hayduke

Ľudia, tí šialenci tam skutočne chcú postaviť parkovisko!
05. marec 2024

Hayduke

Neviem či to bude na fotke vidno ale miestny úrad tam vysadil nejaké stromčeky takže zatiaľ je asi hrozba budovania parkoviska zažehnaná

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania