Dlhodlbo odstavene auto

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Auto tam stoji uz fest dlho s ma aj vybite okno

15. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Na vozidlo bude umiestnená výzva v zmysle § 51 zákona č. 223/2001 Z.z. o odpadoch na odstránenie vozidla v lehote do 30 dní. V prípade, že staré vozidlo nebude odstránené v stanovenom termíne, bude odovzdané na určené parkovisko autorizovaného spracovateľa starých vozidiel.


kancelária starostu
10. január 2016

MP

Rozbitý vrak vozidla

Na parkovisku pred Kozmosom stojí dlhodobo nepojazdný a rozbitý vrak. Prosím o odstránenie.
18. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestskej časti Bratislava – Ružinov sú vraky motorových vozidiel (bez EČV) odťahované prostredníctvom spoločnosti AUTO-AZ s.r.o. Bohužiaľ, podľa nám zatiaľ nepotvrdených informácií, na základe nešpecifikovaných interných okolností spoločnosť odťahy v MČ nevykonáva. Mestská časť Bratislava – Ružinov uvedenú spoločnosť pozve na osobné rokovanie, aby uvedenú záležitosť vysvetlila.



kancelária starostu
12. apríl 2016

Jan

Vrak automobilu

Dobry den, chcel by som nahlasit vrak automobilu pri potravinach Kozmos. Oznamenie je take stare, ze jeho datum vybledol. Na druhej strane, pred casom boli na parkovisku asi 4 vraky a teraz uz len tento jeden, takze to ide dobrym smerom. Dakujem
03. november 2016

Elena

Vrak na Clementisovej

Vrak auta, ktoré kedysi zrejme rozvážalo pizzu, stojí na parkovisku pred Samoškou pri zastávke autobusov na Clementisovej ulici, už minimálne rok a pol. Odvtedy ho už niekto rozbil, nahádzal dnu odpadky, a dnes, najnovšie, ho už niekto aj prevrátil na bok. Okrem vizuálneho smogu je to už aj dosť nebezpečné. Vopred vďaka za riešenie problému.
03. november 2016

Elena

Aktualizácia: dnes už je to auto opäť postavené "na štyri" a smeti sú odpratané... Len dokedy tam bude ten vrak? Odtiahne to niekto, či nie?
03. november 2016

Elena

odpoveď od MČ Ružinov 3.11.2016: dané vozidlo sa nachádza na parkovisku, ktoré nebolo protokolárne zverené do správy mestskej časti Bratislava – Ružinov.

Mestská časť Bratislava – Ružinov je povinná zabezpečiť odstránenie starého vozidla, ktoré je odpadom, z miestnej komunikácie III. a IV. triedy alebo verejného priestranstva v správe mestskej časti, na ktorom poškodzuje alebo ohrozuje životné prostredie, ak si túto povinnosť nesplní držiteľ starého vozidla, a to odovzdaním starého vozidla na určené parkovisko , resp. zabezpečuje odstránenie so súhlasom vlastníka nehnuteľnosti odstránenie starého vozidla. Vraky, ktoré spĺňajú tieto uvedené podmienky, odstraňujeme.

Nakoľko mestská časť Bratislava – Ružinov nemá predmetné parkovisko zverené do správy, riešenie vozidla sme postúpili na Magistrát hl. mesta SR Bratislavy.
22. jún 2018

Maros Mayer

Ďakujeme, to trvalo.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania