Lamačská cesta-semafor-nefunkčný

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Hugo 28. septembra 2023

Dobrý deň.
Na tejto križovatke je nefunkčný semafor pre chodcov. Vytvára to nebezpecnú situáciu, keďže tadeto chodia domov študenti gymnázia. Minulý rok tu bola zrazená učiteľka...

28. september 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
03. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za nahlásenie tohto podnetu. Informovali sme o ňom odborný útvar, ktorý je na jeho riešenie príslušný. O postupe Vás budeme informovať.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie správy komunikácií
Kedy? Týždeň

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
12. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

porucha bola odstránená.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie správy komunikácií
Kedy? 12.10.2023

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
13. január 2024

Andrej

Porucha možno bola nahlásená ako opravená, ale nikto to neoveril. Na semafore nesvieti signál Voľno a ani signál Stoj. Z tohto sa dá ľahko usudzovať iný technický problém než len vada svetelného zdroja (žiarovky). Priložené foto zachytáva oba stavy keď jeden zo signálov vždy mal svietiť.
13. január 2024

Andrej

signál "Stoj" nefunkčný
14. január 2024

Peter

Svetelná signalizácia funguje tak, že ak nesvieti červený signál, mala by automaticky prejsť do blikajúcej oranžovej. Ale táto CSS je celá nešťastná, by potrebovala prerobiť signálny plán na dlhšie zelené v každom smere aj za cenu následného dlhšieho čakania na červenú (aj pre chodcov aj pre autá). Ideál by samozrejme bol ju spraviť inteligentnejšiu a pridať senzory nie v ceste ale so sčítaním dopravy a aj ešte cca 100-200 metrov pred križovatkou, aby videla ozajstný dopyt...samozrejme že by pomohlo sa pohrať aj s reorganizáciu dopravy v križovatke Janka Alexyho - Na vrátkach a obnoviť odbočovací pruh na Bagarovu, ktorý v križovatke nie je vidno a blokuje odbočovacie auto premávku a zablokuje aj predošlé dve križovatky + zakázať jazdu kamiónovej dopravy v tomto úseku (áno, je to diskomfort pre tých vodičov, ale žiaľ dá sa to už obísť cez zrekonštruovanú ulicu Harmincova a tejto križovatke by to tiež dosť pomohlo v špičkách, keďže na túto dopravu nikdy nebola stavaná).
18. január 2024

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania