Reklama

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Juraj 15. mája 2015

Dobrý deň,
Kedy budú dané reklamné zariadenia odstránené a prečo sa problém reálne nerieši? Ďakujem.

16. máj 2015

Jakub

Možno nebudú odstránené, pretože nie všetkým prekážajú :D. Skôr si všimni ten hrdzavý a špinavý stĺp ktorý sa nachádza za každou tou reklamou.
16. máj 2015

Jakub

A konečne sa nelepia plagáty na stĺpy, čo je tiež pozitívum. Ak to odstránia zachviľu ten stĺp bude oplagátovaný.
18. máj 2015

Peterr

Ináč to s tými plagátmi má Jakub náhodou pravdu. Ak si dobre pamätám, tak pôvodná idea Presentu bola práve umožniť organizátorom koncertov a iných kultúrnych podujatí možnosť lacnej reklamy, čo ich malo odradiť od čiernych výlepov. Bohužiaľ od toho času sa Present trochu vymkol spod kontroly, ale ako myšlienka je to správna...

Samozrejme, múzeum si asi plagát na stĺp nevylepí, a na druhej strane notorickí čierni lepiči si na Present trojnožky plagáty aj tak nedávajú, preto si myslím, že zníženie počtu trojnožiek na akceptovateľnú úroveň by nemuselo znamenať automatické zamorenie novým čiernym výlepom.
11. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

tejto téme sa pán primátor venuje od začiatku volebného obdobia a preto podnikol všetky kroky k čo najrýchlejšiemu ukončeniu povolenia pre tieto reklamné zariadenia.

Hlavné mesto im vypovedalo povolenie ešte v máji. Nakoľko majitelia podali voči tomuto rozhodnutiu odvolanie. Po uplynutí patričných lehôt, bude vykonaná kontrola, či zariadenia odstránili alebo nie. Následne, im môžeme poslať výzvu na na vypratanie do 15 dní. Ak ich ani potom neodstránia, môže tak urobiť mesto. Postupujeme v zmysle zákonom stanovených postupov a termínov, tie sú však nastavené tak, že samospráva, žiaľ, ťahá za kratši koniec.Cieľom však zostáva, aby reklamné trojnožky s verejných priestranstiev boli odstránené v dohľadnej dobe.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
24. máj 2016

Michal

Trojnožky dodnes "nezmizli"

Iba jedna otázka - kedy budú odstránené reklamné trojnožky tejto spoločnosti, nakoľko sú rozmiestnené po celom hlavnom meste, a samospráva avizovala už viac ako pred rokom, že všetky tieto reklamné zariadenia budú určite odstránené!? Opäť iba sľuby...(?)
03. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Ako nás informovalo odborné oddelenie, Present rieši cestný správny orgán - OD,riešili ich v správnom konaní.

Oddelenie komunikácie a marketingu
16. marec 2018

Martin U

Trojnožka bola nateraz odstránená.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania