Čistota na Zámockej ul.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Neriešený
meno
Zuzana Rapantová 08. júla 2012

Zámocká ulica nemá dostatok smetných nádob. Na celej ulici sú len dve takéto nádoby a to pred vchodmi 12 a 16.Nádoby sú umiestnené na pouličnom osvetlení. Nádoba bola umiestnená aj pred č.26,na fotke priamo pred obchodom na pouličnom osvetlení,no po prvom pochode gorila ostala vytrhnutá na zemi a potom zmizla. Turisti idúc po tejto ulici smerom na hrad a nielen oni nemajú kde vyhodiť odpad. Na tejto ulici sú potrebné minimálne ďaľšie 2-3 odpadkové nádoby. Takisto by bolo vhodné umiestniť na túto ulicu aj odpadkové nádoby pre psie exkrementy. O tomto na probléme na Zámockej ulici som 24.mája 2012 informovala mailom p.primátora,p.strarostku,p.poslanca, no stav sa nezmenil.

09. júl 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet, ktorý sme dali preveriť na referát verejného poriadku. Zámocká ulica je v správe Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava. Inšpektor verejného poriadku miestneho úradu zdokumentuje stav na Zámockej ulici a Staré Mesto následne požiada Magistrát o nápravu.

S pozdravom,


Tomáš HALÁN

hovorca
Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
15. júl 2012

Zuzana Rapantová

Na doplnenie uvádzam nasledovné:Dňa 11.júla 2012 som osobne informovala primátora mesta Bratislavy p.Ftáčnika o tomto probléme v rámci jeho Dňa stretnutia s občanmi. Zároveň som ho informovala aj o mailovej komunikácií od 24.mája 2012 s ostatnými dotknutými orgánmi. Stav sa zatiaľ k dnešnému dňu nezmenil.
21. október 2012

Luboš

ahoj, mám podobné problémy na židovskej/ mikulášskej. mrzí ma že to musia vidieť turisti, ale mám dojem ze samospráva funguje len na preposielanie mailov .-) vid co mi poslali, a rpitom stačí zavolať firme co to má na starosti a nezaplatiť im za takúto prácu.

Dobrý deň,

Vaša požiadavka bola zaslaná na oddelenie životného prostredia.

Prajem Vám príjemný deň.

S pozdravom

Mgr.Ingrid Gabrová
vedúca Front Office

podotýkam, že 3 dni žiadna zmena.. pracovníci majú voči turistom veget..
07. november 2012

Zuzana Rapantová

Je 07.novembra 2012 a bohužiaľ stav je stále nezmenený,smetné nádoby nepribudli,naopak neporiadok pribúda spolu s jesenným lístím. Turisti ak chodia ,tak len krútia hlavami....
22. december 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pani Rapantová,

ďakujeme za Váš podnet.

Pri spätnej kontrole neriešených podnetov sme Vašu správu preverili. Chceli sme Vás informovať, že sme sa pre časový rámec podania podnetu rozhodli podnet klasifikovať ako “Vyriešený”. Za neskoré spracovanie sa ospravedlňujeme. Podnety a pripomienky obyvateľov mestskej časti pre nás tvoria hodnotnú spätnú väzbu. Na komunikácii a transparentnosti v tejto oblasti budeme aktívne pracovať.

V prípade ďalších podnetov sa na nás môžete opäť kedykoľvek obrátiť.
Ďakujeme veľmi pekne za Váš čas a pochopenie.

S pozdravom

Samuel Zahradník, Oddelenie Komunikácií, Miestny úrad Staré Mesto

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania