Alarmujúci stav cyklochodníka

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Ľubica 17. mája 2015

Chcela by som požiadať, aby sa tento problém posunul na magistrát BA, ktorý ako som už čítala pri podobnom podnete je správcom tohto chodníka. Rovnako by som chcela poprosiť mestského poslanca o predostrenie tohto problému a akútnej potreby jeho riešenia v DNV. Inde po SR sa využívajú Eurofondy na výstavbu nových cyklochodníkov a ten, ktorý prechádza DNV mizne a je už takmer nezjazdný.Na most Slobody chodí množstvo turistov a stav chodníka je asi najväčšia hamba, okrem toho, že je to aj nebezpečné. Na ceste, ktorá vedie popri chodníku by tiež veľmi pomohli zvodilá...stáva sa, hoci nie často, že auto skončí dolu na chodníku. Ak môžem poprosiť o snahu a aktivitu a preskúmanie možností v tejto veci.

17. máj 2015

Xena

odporucam obratit sa aj na narodneho cyklokoordinatora p. Petra Klucku z MDVRR SR
20. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Avšak predmetný úsek nie je v správe STARZ-u.

Katarína Szabová
20. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Rekonštrukciu cyklistickej cesty popri rieke Morave aj v spomínanom úseku pripravuje BSK v rámci projektu predpokladajúceho spolufinancovanie z Európskych fondov.
Rovnako tak koná Mesto Bratislava v perípravách na dostavbu medzinárodnej cyklistickej cesty EUROVELO 13 v úseku DEVÍN - Karlova Ves v dĺžke cca 5,0 km tak, aby spĺňala požadované bezpečnostné parametre medzinárodnej cykloocesty.

Termín realizácie obidvoch úsekov závisí od vyhlásenia prvých výziev na predkladanie projektov, t.j. cca od 3. štvrťroka 2015

Peter Klučka, národný cyklokordinátor
Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR
15. jún 2017

Dobrota Pucherova

Rozbitý a hrboľatý cyklochodník

Vysokofrekventovaný cyklochodník z Devínskej Novej Vsi do Devína je vo veľmi zlom stave. Na mnohých miestach ho korene stromov rozbili alebo je hrboľatý. Je to nebezpečné pre cyklistov. Foto je len ilustračné. Lokalitu nie je možné presne označiť lebo problém sa nachádza v celej dĺžke cyklochodníka.
31. október 2018

Obyvatelka DNV

uz je opraveny

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania