Vajnorská-kôš-preplnený

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Bianka 24. septembra 2023

Smetný kôš v správe Magistrátu mesta Bratislava je preplneny uz niekolko dni. Konkretne od stvrtka 21.9. kedy sa tu odohravalo futbalove stretnutie. Dnes,24.9., bude opat futbalovy zapas a vsetky kose v okoli su plne. Vzdy po futbalr takto vyzeraju kose. Mam psika,chodievam 4x za den,kazdy den vencit a rada by som mala kam vyhadzovat to,co po psikovi upracem.
Dakujem

24. september 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
25. september 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme, že ste nám tento podnet nahlásili. O postupe kolegýň a kolegov v jeho riešení Vás budeme informovať. Prosíme Vás o trpezlivosť.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie správy komunikácii

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
26. september 2023

Bianka

Dobry den, kos uz bol vyneseny (isla som okolo v pondelok 26.9.). Moj podnet sa netykal nevynasania kosov,pravidelne chodim okolo nich a viem ze sa pravidelne vynasaju. Chcela som poukazat na fakt,ze sme vo velmi blizkom okoli futbaloveho stadionu a mesto by mohlo pouvazovat o castejsom vynasani,v pripade ze vie,ze v jednom tyzdni je viacero zapasov alebo podujati na stadione a s tym spojena vacsia koncentracia ludi a zvysene vyuzivanie smetnych kosov.
19. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

frekvencia je podľa nášho názoru zabezpečená dostatočne - tak, aby sme pokryli bežné potreby obyvateľov. Čo sa týka zvýšeného množstva odpadu počas/po futbalovom zápase, máme za to, že uvedené by mal zabezpečiť organizátor futbalových zápasov osadením smetných košov v areáli štadióna. Frekvenciu teda zatiaľ meniť neplánujeme a prosíme administrátora o uzavretie podnetu.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie správy komunikácií

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
19. október 2023

Bianka

Dobry den, Toto je ciste prepinkavanie zodpovednosti na niekoho ineho,kde vo vysledku, si to odnesie obcan. Kontaktovali ste organizatorov podujati,ze ich navstevnici tu robia bordel? Ja som sa obratila na vas,ako politickych zastupcov obcanov a zda sa mi,ze ste sa vykaslali na riesenie problemu. Ak organizator podujati neda kose, nedate ani vy a tym to haslo?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania