Devínska cesta-vandalizmus-graffiti

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
jajbolina 03. októbra 2023

Matejkova cesta je tvorená betónovým podporným múrom a z druhej strany vedie cesta na pylónoch. Podporný betónový múr aj pylóny sú posprejované. Prosím o očistenie pylónov od grafity.
Zároveň dávam na zváženie či by nepomohlo dlhodobému udržaniu slušného stavu ak by sa betónový múrik natrel napr. na šedo a osadilo sa na betónový múr pletivo a vysadiť tam ťahavé rastliny, ktoré by sa ťahali po pletive (napr. pavinič). Popínavá zeleň by tak prekryla betón a celkovo by sa zlepšil vzhľad tejto lokality. Veď dnes sa dá uchytiť pletivo aj bez vŕtania, napr. chemickou kotvou.
Oprava by bola lacná a efektívna (zabránilo by sa budúcemu grafity, keďže by tam rástol ťahavý pavinič alebo iná ťahavá rastlina.
Ďakujem.

03. október 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
03. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet, za ktorého nahlásenie ďakujeme, sme v tejto chvíli pridelili kolegyniam a kolegom, ktorí majú oblasť, ktorej sa podnet týka, v kompetencii. Obdržané stanoviská ohľadom jeho riešenia Vám sprostredkujeme.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie správy komunikácií
Kedy? 2023

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
01. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

odstránenie graffiti na pilieroch mosta bude zaradené do plánu údržby a opráv mostov a realizácia bude uskutočnená na základe pridelenia finančných prostriedkov. Prosíme preto o trpezlivosť.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie správy komunikácií
Kedy? 2024

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania