Gessayova-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Matej 28. septembra 2023

Na prechode cez ulicu Gessayova pri vyjazde na Rusovsku cestu je na ceste vodorovne dopravne znacenie prechodu pre chodcov, avsak chyba zvisle dopravne znacenie, co chodci zo svojho pohladu nemaju ako vediet.

Riesenie: odstranit vodorovne znacenie, alebo doplnit chybajuce zvisle znacenie, situacia je extremne nebezpecna, na vlastne oci som videl ako tam auto skoro zrazilo dieta...

28. september 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
03. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet, za ktorého nahlásenie ďakujeme, sme v tejto chvíli pridelili kolegyniam a kolegom, ktorí majú oblasť, ktorej sa podnet týka, v kompetencii. Obdržané stanoviská ohľadom jeho riešenia Vám sprostredkujeme.

S pozdravom,
Kto? Projektová kancelária + Oddelenie dopravných povolení
Kedy? 2023

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
16. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Krajský dopravný inšpektorát nepožadoval v predmetnom mieste zvislé dopravné značenie. K vodorovnému značenie "priechod pre chodcov" nie je nutné povinne umiestňovať zvislé dopravné značenie.
V súčastnom POD zvislá dopravná značka 325 nie je navrhovaná. Ak to bude nutné a situácia to bude vyžadovať, zhotoviteľ podnikne potrebné opatrenia pre nápravu.
Úsek zároveň pravidelne monitorujeme a budeme i naďalej.
Z uvedeného prosíme administrátora o uzavretie podnetu.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie dopravných povolení + Projektová kancelária
Kedy? 05.10.2023

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
30. december 2023

Gregi

Administrátora chcem poprosiť o otvorenie podnetu, úsek je problémový presne podľa opisu. Nebolo vysvetlené, ako sa situácia monitoruje, kedy bude vyhodnotený ďaľší postup.

Situáciu zhoršuje aj to, že v mieste je pre vodičov značka HLAVNÁ CESTA a priechod nie je vôbec ale absolútne viditeľný pre vodiča, navyše vo večerných, v zime už neskorých popoludnajších hodinách tam nie je osvetlenie. Pohyb chodcov je tu enormný vzľadom na polohy zastávok.
19. marec 2024

C K

Administrátor, priechod nemá aktuálne akékoľvek značenie - zvislé nebolo pridané a vodorovné sa zodralo. Prosím o urgenciu u Magistrátu, keďže je to dočasné značenie, ktoré musia obnovovať po dobu trvania stavby.
20. marec 2024

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

pre vyblednutý, resp. zle viditeľný priechod pre chodcov prosím o samostatný podnet. Tento bol vytvorený so žiadosťou o zvislé značenie.

Administrátor Bratislava-Petržalka
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania