Kosenie v Ružinove

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Vlado 19. mája 2015

Dobrý deň, chcel by som touto cestou oslovit mestskú čast Ružinov so žiadosťou o zabezpečenie kosenia prerastenej trávy v lokalite Cyrilova, Metodova, Jelačičova ulica .Tráva miestami dosahuje aj 50 cm a to vytvára komplikovanú situáciu hlavne pre alergikov.
Ďakujem.

19. máj 2015

Marek

Taktiez by som uvital pokosenie v okoli ulice Haburska, situacia je katastrofalna!!!!!! Znova sa opakuje minulorocny scenar s kosenim!!
20. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Náš dodávateľ začal prvé kosenie v Ružinove už v apríli, prvé kosenie na Vami uvedených uliciach prebehlo v termíne do 23.4.2015. Toho času začíname druhé kosenie, ktoré začína v Ružovej doline, prechádzajúc do Starého Ružinova a následné Pošeň. Rozumieme Vašej požiadavke, všetci by sme boli radi, aby sme mali všetko pokosené a netrpeli alergiami , ale aj vzhľadom k tomu, že v mesiaci máj sme mali aj veternú kalamitu (vyzbierali sme 30 kontajnerov konárov a popíleného dreva ), kosenie bolo na 4 dni prerušené, odstraňovali sa následky kalamity.
Za vzniknuté nedostatky sa ospravedlňujeme.


kancelária starostu
20. máj 2015

Marek

Dobry den, v okoli ulice Haburska sa tento rok este nekosilo a ani po kalamite neboli odstranene stromy!!!!!
27. máj 2015

Vlado

Dobry den,
zial, napriek promptnej dopovedi na moj podnet sa do dnesneho dna neudiala ziadna zmena. V akom termine je planovane kosenie v uliacich Cyrilova, Jelacicova resp. okolie Centralu?
04. jún 2015

Vlado

Dobry den. Zial,napriek rychlej odpovedi na moj dotaz sa doteraz neudiala ziadna zmena stavu - trava utesene rastie do vysky. Planuje MC Ruzovov v nasej lokalite vobec realizovat nejake kosenie??
06. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
druhé kosenie bolo v danej lokalite bolo ukončené k 11.6.2015

kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania