Ožvoldíkova-detské ihrisko-potrebná údržba

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Vyriešený

Ihrisko Bublina nie je dostatocne umyte. Ked tam boli hasici, umyli piesok z miesta kde su hracie prvky a mäkky povrch, avsak ako striekali, tak vsetok piesok ostal na asflate, kde sa tiez deti hraju. Jeden udrzbar upratal len jednu malu cast. Je potrebne to cele docistit. Je tam riziko padu z bicykla, pri futbale, nahanecke a pod.

06. október 2023

Vladimír Mesároš

Treba tam celu plochu upratat, nakolko tam bol jeden udrzbar na moj podnet co som pisal, avsak len chodnicek a kusok vedla neho upratal. Ten piesok sa ale na celej ploxhe nachadza.
09. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Ďakujeme za Váš podnet, lokalitu opäť obhliadneme a zadáme práce na čistení. Nevieme však zabrániť tomu aby deti nevynášali piesok z pieskoviska keď sú pod dohľadom svojich rodičov.
Budeme radi ak sa k našim opatreniam na čistote pridajú a deti na vynášanie piesku z pieskoviska upozornia.

S pozdravom
Kto? odd.životného prostredia

Ing. Smiešková Mária
09. október 2023

Vladimír Mesároš

Tento piesok nebol vypratany detmi, ale hasicmi vyumyvany, ked oplachovali pogumovamu plochu z pod preliezok. Cele to vyumyli a tlakom posunuli mimo na asflat. Inak by som to nereklamoval, keby to deti robili. Len ak sa ide nieco spravit tak aspon riadne a polovicne riesenia su zle.
24. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Gumené povrchy ihriska neumývali hasiči ale odborná firma, ktorá sa činnosťou zaoberá. Pár dní po výkone vymývania povrchov vytrvalo pršalo. Napriek tomu sme ihrisko prečistili aj ručne a strojovo zametacím autom. Veríme, že už k spokojnosti.

S pozdravom

Ing. Smiešková Mária

Diskusia

Diskusia k tomuto podnetu bola uzatvorená.