Hálkova-dlhodobo odstavené IVECO s EČV, s platnou TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Uzavretý
meno
David 06. októbra 2023

Prosim o odstranenie vozidla BT932AG, ktore je dlhodobo odstavene na chodniku v rozpore so zakonom o cestnej premavke. Ide o nakladne vozidlo do 3500kg N1, pricom parkovanie na chodniku je limitovane do 2800kg.

09. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujem za Váš podnet. Podnet postupujem na riešenie referátu verejného poriadku.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM
11. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe informácie z referátu verejného poriadku by som Vás chcela informovať, že aj v tomto prípade vozidlo neohrozuje a ani nepoškodzuje životné prostredie. Z uvedeného dôvodu nie je možný postup v zmysle zákona o odpadoch.

Zároveň prikladám aj vyjadrenie MsP:

Vozidlo stojí na mieste, kde je povolené parkovanie na chodníku (viď príloha č. 1). Predmetné vozidlo je kategórie N1, čiže vozidlo s najväčšou prípustnou celkovou hmotnosťou neprevyšujúcou 3,5 tony (viď príloha č. 2).

Za porozumenie ďakujem.
Podnet navrhujem označiť ako uzavretý.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM
29. november 2023

David

Dobry den, toto je priklad, kedy by BA NM mala zvazit, ci aktualne opatrenia su prospesne voci obyvatelom stvrte. Tato dodavka zabera 1,5 parkovacieho miesta uz niekolko mesiacov. Stoji tu bez pohnutia a majitel si zadarmo odlozil nakladne auto na ukor ostatnych obyvatelov. Chceme aby BA NM bolo zbernym dvorom dodavok? Ma BANM dostatocne mnozstvo parkovacich miest, aby mohlo takto plytvat miestom? Tento stav nie je v poriadku. Ake opatrenia mesto bude realizovat? Dodavky na sidlisko urcite nepatria. Dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania