Každodenné zablokovanie výjazdu z garáži Sibírska 60-64

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Michal 21. mája 2015

Pozdravujem, posielam pravidelne parkovanie pracovníkov a návštevníkov okolitých firiem (z budovy pri Manhatane, Hyundai, spojovací materiál..)pred garážami na sibírskej 60-64 (posledný dom na Sibírskej pred Pionierskou).. vozidlá sa postavia do stredu pred garáže a aj na miesta označené čiernou farbou číslami 1 a 2.., čím neumožnujú niektorím majiteľom vyjsť jednak zo samotných garáží a všetkým garážnikom z priestoru pred garážami na hlavnú cestu..postavia sa takto aj pri kontajneroch na konci brány č.64 a nemáme ako vyjsť na cestu smerom k Pionierskej a na Blatnickú..riešili sme to z pracovníkmi MÚ Nové Mesto-boli ochotní a ústretoví, ale vraj je to pozemok magistrátu..?? Mestská polícia neurobí nič, lebo stoja od vchodov do garáží 4 metre a vraj to stačí..Nie je možné vyhradiť, alebo vyznačiť žltou farbou aspoň priestor označený červenou farbou aby sme sa dostali von z parkoviska??Garáže a dom stojí pred v strede stojacími vozidlami (červené šípky)..musíme tam čakať kým niekto nepríde a neodíde z vozidlom, aby sme sa dostali von na cestu s vozidlom..je to neúnosné a opakuje sa to každodenne..chápeme ľudí, že potrebujú niečo vybaviť rýchlo, ale stoja tam niektorí aj celý deň a myslia si, že ostatní vyjdú opačnou stranou pri kontajneroch, ktorá je rovnakým spôsobom zablokovaná..Snáď sa to podarí vyriešiť normálnym spôsobom pre obe strany..ďakujeme pekne..obyvatelia a majitelia garáží Sibírska 60-64..

30. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

bez ohľadu na vlastníctvo pozemku, je to záležitosť správy ciest. O dopravnom značení rozhoduje so súhlasom Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva Policajného zboru príslušný cestný správny orgán. Vzhľadom k tomu, že Sibírska ulica je miestna komunikácie III. triedy, je cestným správnym orgánom mestská časť.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
12. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Návrh nového riešenia parkovania bol po dohode s obyvateľmi zrealizovaný.



Jana Plevová
18. december 2015

Michaela Štěpánková

Skoda, ze si to museli zeralizovat obyvatelia bytovky. To znamena vybavit na magistrate, objednat firmu a zaplatit. Pred garazami znacenie nie je ziadne a permanentne tam parkuju auta. Na fotke taktiez vidno prepadavajucu sa cast parkoviska. Stale sa to prepadava hlbsie a hlbsie. Miestny urad to odmieta riesit, lebo nevie, koho je pozemok, obyvatelia si to maju sami vyriesit. Ta jama je uz tak hlboka, ze ak tam auto padne kolesom poskodi sa, kedze sa tam parkuje aj pred garazami, jama sa tazko obchadza.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania