Brečtanová- nevhodný čas čistenia cesty

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Michal 20. októbra 2023

Prosim vas toto neni normalne rano aby v spicke o 8:15 hod. Muselo ist upratovacie auto?? Fakt sa neda pockat aspon po 9:00 hod, ked uz je po hlavnej spicke. Neviem kto robi plany pre tie auta ale fakt este komplikovat rano uz komplikovanu dopravu!!!
Prosim vas nedalo by sa to trosku upravit alebo nech zacnu niekde mimo hlavnych ciest. A samozrejme auto odpocilo na podkolibsku a islo hore na kolibu. Ked je na 3x miestach rozkopana cesta a skomplikovana doprava. Takze som meskal do prace. Dakujem

20. október 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
20. október 2023

Martin Uváček

Tak v tomto meste sa už nič nedá robiť, každému vadí všetko.
20. október 2023

Michal

Vam teda urcite nie kedze mate podanych cez 80 podnetov 👌 Ved to je konstruktivna otazka ci by sa to nedalo v inom case? Myslim ze to neni taky problem🤷🏻
23. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet, za ktorého nahlásenie ďakujeme, sme v tejto chvíli pridelili kolegyniam a kolegom, ktorí majú oblasť, ktorej sa podnet týka, v kompetencii. Obdržané stanoviská ohľadom jeho riešenia Vám sprostredkujeme.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie správy komunikácií

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy.
25. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

čistenie komunikácií - ktorých je po celej Bratislave veľa - je vo verejnom záujme, a ako taká je jeho realizácia limitovaná našimi personálnymi kapacitami, preto tieto činnosti vykonávame počas celého dňa (a žiadna z týchto etáp dňa, počas ktorej sa vykonáva čistenie komunikácií - podľa podnetov na portáli OPS - nevyhovuje všetkým). Z uvedeného prosíme administrátora o uzavretie podnetu.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie správy komunikácií + Komunálny podnik Bratislavy

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania