Neodtekajúci kanál pri nájazde do nemocnice

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení

Pri jednom z vjazdov do Ruzinovskej nemocnice, cez ktory rutinne chodia sanitky, dlhodobo neodteka kanal a pri dazdoch sa tam vytvara velka mlaka dlha par desiatok metrov, pri ktorej je treba vyznamne spomalit, aby sa zabranilo smyku. Je potrebne kanal opravit, kedze je na mieste vysoke nebezpecenstvo smyku a vzniku nehod a dochadza k znizeniu plynulosti cestnej premavky.

02. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za podnet. Informovali sme o ňom Oddelenie správy komunikácií. Informovali nás, že urobia do dvoch týždńov nápravu.

Oddelenie marketingu a komunikácie
25. júl 2017

Jan Bakos

Kúpalisko Ružinovská

Na Ružinovskej (pri vjazde k nemocnici) vznikajú po každom daždi obrovské kaluže.
Neviem, či je tam upchatý kanál, alebo iba zle vyspádovaná cesta, každopádne je to nielen neestetické, ale aj nebezpečné. Jednak pre autá, keďže nevedia aká jama sa skrýva pod hladinou a tiež pre chodcov, ktorých autá pravidelne sprchujú. (Na druhej fotke je vidieť, kam až dosiahne voda).

Žiadam o urýchlenú nápravu!
25. júl 2017

Jan Mazur

Vážená samospráva, podnet je neriešený už dva roky, od kedy ste oznámili nápravu do 2 týždňov. Situácia je na mieste počas dažďa skutočne nebezpečná, keďže autá na vode sú neovládateľné, vznikajú tam nebezpečné kolízne situácie.
08. september 2018

Nacbo Ynmynona

Tieto fotky sú zo soboty 1.9.2018 o 13:30. To bolo ešte pred tými dvoma veľkými búrkami, ktoré vytopili Bratislavu v ten istý deň večer a nasledujúci deň večer. Kanály zjavne nezvládajú ani štandardné množstvá vody. Kanalizácia je zanášaná napríklad rozjazdenou zeminou z lúky pri štadióne, kde stále parkujú autá a za dažďa tečie cez chodník na cestu blato.
08. september 2018

Nacbo Ynmynona

Tieto fotky sú zo soboty 1.9.2018 o 17:00. Práve začínala tá veľká búrka.
09. september 2018

Jan Mazur

Toto je naozaj zlé - pri nájazde do nemocnice, kde sa hrá o sekundy.
10. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
30. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

predmetná komunikácia Ružinovská bola v mesiacoch Január a február 2020 v úseku od Bajkalskej po Tomášikovu v oboch smeroch podrobená monitoringom (čistenie, frézovanie, kamerové skúšky)
Komplexnou prehliadkou sme zistili, že predmetný úsek je v kritickom stave a kvôli tomu budeme podnet riešiť komplexnou rekonštrukciou predmetného úseku, kde sa nachádza aj spomínaný vpust v podnete.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania