Blokovanie peššej zóny obchodnej autami

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

blokovanie obchodnej autami

29. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

z fotografie nie je zrejmé v akom čase bola fotografie urobená. V ranných hodinách prebieha zásobovanie prevádzok. V iných časoch musia mať vozidlá povolenie na vjazd do pešej zóny.

Ak ste teda svedkom situácie, kedy vozidlá neparkujú v zmysle predpisov, resp. bez povolenia, odporúčame obrátiť sa priamo na Mestskú políciu na čísle 159. Z fotografií nie je možné dodržanie predpisov vyhodnotiť ani následne riešiť ako priestupok.

Hliadky mestskej polície však kontrolujú centrum mesta, aj Obchodnú ulicu, pravidelne.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
29. máj 2015

jajbolina

Takto t vyzerá celý deň, čo to vypisuje mesto za blbosti? typické výhovorky, miesto toho aby to riešili, tak sa vyhovárajú.
01. jún 2015

Peter

vyrieseny podnet? a ako?
11. jún 2015

Karol Bujaček

Áno, Obchodná ulica je kontrolovaná pravidelne – ale tá pravidelnosť je možno tak raz za mesiac, alebo štvrťrok, nie?

Problém s parkovaním na Obchodnej vôbec nie je riešený, magistrát ani nim zriadená mestská polícia reálne nedokáže tento problém riešiť. Označenie podnetu ako „vyriešené“ zakrýva neschopnosť mestskej polície a magistrátu.
25. február 2016

Jimmo

Autá na Obchodnej ulici

Obchodná ulica sa pomaly stáva parkoviskom, nie je náhodou prezentovaná ako pešia zóna ?
26. február 2016

Ignác gwsssc

Fascinuje ma spravanie OPS - v poslednom case uplne staci aby ktokolvek z mesta odpisal frazicku "zavolajte MsP" a podnet je razom "Vyrieseny", good bye and good luck. Absurdne. Co keby tam napriklad raz za den mesto poslalo jedneho uradnika a ten by zavolal MsP. Ou, wait, policajti MsP su uradnici mesta...

Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy je poriadkový útvar, ktorý zriadilo mestské zastupiteľstvo všeobecne záväzným nariadením č. 3/1991 na základe zákona 564/1991 Zb. o obecnej polícii v znení neskorších predpisov. http://mestskapolicia.bratislava.sk/vismo/zobraz_dok.asp?id_org=700011&id_ktg=50&p1=52
01. marec 2016

Jimmo

Parkovisko Obchodná ulica

Nie je zakázané parkovanie v pešej zóne ? Na Obchodnej ulici chodia električky, čakáme na nejaké nešťastie ? Autá ľudia obchádzajú po električkovej trati.
p.s. foto nie sú urobené v ranných hodinách, ale okolo obeda

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania