Sibírska-parkovanie-nevyznačené miesta

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

V riešení

Pravidelne parkujúci motocykel na chodníku

31. október 2023

Jakub

Nakolko parkovanie motocyklov na chodniku je nadalej povolene (pozrite si vyhlasku) skuste sformulovat vasu poziadavku tak aby bolo jasne coho sa domahate ak teda neide o neznalost zakona :)
31. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujem za Váš podnet. Podnet postupujem zo strany nevyznačeného pakovania na riešenie referátu dopravy. V prípade, že motocykel je zaparkovaný tak, že porušuje dopravné predpisy, neváhajte hneď na mieste volať MsP na tel. čísle 159.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM
14. november 2023

Ján

Jakub, ide o to ze motorkári si parkujú kde chcú, preto ze "to nie je nelegálne, a môžem si parkovať kde chem, je mi jedno či niekomu zavadziam". Takisto je to dosť arogantne, ak má ma niekto dosť peňazí na motorku tak mal mat aj na garáž...
13. december 2023

Lubos

Parkovanie motocyklov, kolobeziek a bicyklov na chodniku je povolene. V pripade ze parkuje motocykel spravne, nezavidte ze ho niekto ma a vy nie. Ak mate podozrenie ze parkuje nespravne, volajte mestsku policiu.
16. december 2023

Ján

Ste smiešni... Pri 0olicajnom prezídiu sa dobre parkuje... Pan ma dosť peňazí na to aby si kúpil custom bmw bike ale na garáž akosi neostalo :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania