Detské ihrisko vo Vrakunskom lesoparku?

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vrakuňa

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 20. júla 2012

Dobry den, vo Vrakunskom lesoparku je iba zopar preliezok zo socializmu, kedy by sme mohli ocakavat nejake poriadne detske ihrisko? Ruzinovsky park ma uzasne ihrisko a aj preto tam chodi vela rodin s detmi... Prikladam fotku ruzinovskeho ihriska... mozme zavidiet.

17. marec 2013

Martin Kulich

Pripajam sa k pisatelovi a pytam sa: preco ste sa od jula 2012 nezmohli aspon na kratku odpoved? Vacsina podnetov tykajucich sa Vrakune je na tom rovnako. Aj v tomto si berte priklad z MC Ruzinov.
30. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mrzí nás, že Vám v minulosti nebola poskytnutá odpoveď. Postupne bol Vrakunský lesopark upravovaný a skultúrňovaný. Boli vysadené nové dreviny, postupne sa stále odstraňujú dreviny, ktoré nespĺňajú prevádzkovú bezpečnosť a v dendrologickom posudku sú označené ako nebezpečné, rozšíril sa náučný chodník, osadili sa nové búdky pre vtáctvo, doplnená bola aj verejná toaleta, vznikla nová rekreačno-športová zóna, detské ihriská so šmykľavkami, pieskoviskom a hojdačkami, ihrisko na cvičenie s vlastnou váhou, pribudol altánok, lavičky, koše na odpadky, zrealizovala sa pump-track-ová dráha, zrekonštruovala sa modrá lávka, ktorá spája Vrakuňu s lesoparkom, pribudla vyhliadková veža, nové ohniská, futbalové a petangové ihrisko a mnoho iného. Vrakunský lesopark je v súčasnosti vhodnou voľbou na oddych pre celú rodinu, páry, športovcov alebo majiteľov psíkov. Popri zveľaďovaní lesoparku sa súčasne oživujú aj brehy Malého Dunaja.

S prianím pekného dňa
Kto? Odbor životného prostredia, verejnoprospešných služieb a dopravy

Mgr. Rastislava Mihóková
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Vrakuňa

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania