Prečo Autá Rezidentov Parkujú Na Miestach Vyhradených Pre Všetký

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Uzavretý

Niekto je tak lenivý, že napriek tomu, že má pod nosom modré-rezidrnčné parkovacie miesta, parkuje na verejných, lebo tie má ešte o 5 metrov bližšie ku vchodu do domu.

28. máj 2015

Jakub

Tak to som zvedavý, ako by toto mala riešiť samospráva. Nebodaj zakázať rezidentom parkovať na miestach ktoré sú určené pre všetkých?
04. jún 2015

Boris

Veď Im Povedať, Keď Im Vydávajú Karty Aby Nestáli Na Týchto Miestach. A Policajti By Mohli Dať Za Stierač Upozornenie
04. jún 2015

Jakub

Trošku si to neviem predstaviť - keď zastanem ako rezident na mieste ktoré je určené pre všetkých tak si tam predsa tú kartičku dať nemusím. Ako teda chcete odkontrolovať, či je alebo nie je rezident? To si myslíte, že policajti nemajú nič iné na práci len chodi´t od miesta k miestu a dávať do systému značky a tak to kontrolovať? Nehovoriac o tom, že nie vždy sú rezidenčné miesta v centre mesta voľné. Tak mi príde čudné ak sa náhodou nájde niekde voľné miesto (určené pre všetkých) a zároveň rezidenčné sú plné tak by na ňom nemohol zaparkovať aj rezident. Toď môj názor a podotýkam, že rezidentom rozhodne nie som.
04. jún 2015

Boris

VEĎ V STAROM MESTE SÚ NÁLEPKY NA OKNÁCH.... A POLICAJTI- ČO INÉ MAJÚ V NÁPLNI PRÁCE AKO ZABEZPEČOVAŤ PORIADOK A POMÁHAŤ. INAK NA ULICIACH V OKOLÍ SOMOLICKÉHO, VLČKOVA...JE VOĽNÝCH REZIDENČNÝCH MIEST VŽDY DOSŤ. ALE AK PRÍDE NIEKTO NA NÁVŠTEVU, MÁ SMOLU, LEBO REZIDENT STOJÍ NA VEREJNÝCH MIESTACH.
04. jún 2015

Juraj

To Jakub: Vidí sa mi neférové,aby som ako rezident zabral miesto nerezidentovi,ktorý na rezidentskom zaparkovať nesmie,ale ja ako držiteľ rez.karty môžem zaparkovať aj tam aj tam bez možnosti postihu.Tu sa zrejme bude jednať skôr o vzťahy a vzájomnú slušnosť,možno to rieši aj 8/2009,ale nechce sa mi pátrať v §.
05. jún 2015

Jakub

NA ULICIACH V OKOLÍ SOMOLICKÉHO, VLČKOVA...JE VOĽNÝCH REZIDENČNÝCH MIEST VŽDY DOSŤ. tO JE PRAVDA, AK IDEM DO MESTA TAK PARKUJEM PRÁVE TU, TO MÁTE TEDA ŠŤASTIE, INDE ICH AŽ TAK VEĽA NIE JE - Kamoš býva pri dvoch levoch, tam ich až tak dosť voľných nebýva. Boris, možno keby ste suseda pekne požiadali, či by nemohol zaparkovať na rezidentskom mieste tak by aj zaparkoval, Bolo by to asi efektívnejšie ako podávať podnet na samosprávu. Tá totiž zastupuje záujmy väčšiny občanov starého mesta. Ak by zruśili rezidentom toto právo, tak neviem, neviem, či by sme mestské zastupiteľstvo a starostu uvideli v rovnakom zložení aj po voľbách. Podnet dobrý, ak je možnosť zaparkovať na rezidenčnom tak s ním aj súhlasím, ale ak sú rezidenčné plné tak s ním aj nesúhlasím. Očakávam skôr negatívnu odpoveď od SM.
04. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pán Boris,

ďakujeme za Váš podnet.

Pri spätnej kontrole neriešených podnetov sme Vašu správu preverili. Chceli sme Vás informovať, že sme sa pre časový rámec podania podnetu rozhodli podnet klasifikovať ako “Uzavretý”. Za neskoré spracovanie sa ospravedlňujeme. Podnety a pripomienky obyvateľov mestskej časti pre nás tvoria hodnotnú spätnú väzbu. Na komunikácii a transparentnosti v tejto oblasti budeme aktívne pracovať.

V prípade ďalších podnetov sa na nás môžete opäť kedykoľvek obrátiť.
Ďakujeme veľmi pekne za Váš čas a pochopenie.

S pozdravom

Samuel Zahradník, Oddelenie komunikácie, Miestny úrad Staré Mesto

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania