Tolstého-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo s EČV, bez platnej TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení

Vozidlo s mimo BA EČV s prepadnutou STK a EK, parkujúce na ulici Tolstého 4 už pol roka bez pohnutia. Prosíme o výzvu na odstránenie a následné prípadné odtiahnutie vraku.

22. november 2023

Notimportant

Tak to je sila, pol roka nikto nič, tento si tu priam v centre, kúsok od Prezidentského paláca zaparkuje a blokuje miesto !
22. november 2023

Matúš Paločko

Ono pokiaľ je to niekto, kto by tu v okolí aspoň býval, alebo kto je aspoň z BA... ale toto sa nerobí. Už sa nám podarilo vďaka tejto appke podarilo poukázať na vraky blokujúce miesta v Starom meste, ktoré boli následne aj odstránené. Dúfam, že rovnaký osud postihne aj tento vrak :)
01. december 2023

Tomas

Sudruhovia diskuteri, viete, ze evidencne cislo cozidka dnes uz nic neznamena, a aj vozidlo PN moze kludne vlastnit obyvatel Bratislavy, a dokonca ho mat prihlasene v tom progresivnom PAASe?
01. december 2023

Matúš Paločko

Tieto miesta nie su PAAS, s paasom to nema nic. Samozrejme vieme, ze znacka neznamena nic. ALE clovek nema ani staromestsku parkovaciu kartu a nema ani platne STK a EK. Takze je zbytocne sa o tom debatit. Je to vrak co treba odstranit aby nezaberal miesto.
07. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ospravedlňujeme sa za oneskorenú reakciu a ďakujeme za podnet ohľadom autovraku na Tolstého ulici. Všetky informácie sme okamžite postúpili na príslušné oddelenie, aby sme sa mohli čo najskôr zaoberať jeho odstránením.

Autovraky nám môžete nahlasovať aj priamo cez uvedený odkaz, stačí zadať dve fotografie podľa uvedeného popisu, lokáciu a poznámku:
https://www.staremesto.sk/l/autovraky

S pozdravom,

Samuel Zahradník

Odborný referent
Oddelenie komunikácie
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
www.staremesto.sk

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania