Pluhová-krik neostrihany

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení

Dobrý deň, prosím kompetentných o sprechodnenie chodníka na Pluhovej ulici 71 = odstránenie/orezanie kríkov. Pôvodný chodník, ktorý má šírku približne 1,50 m je z dôvodu prerastajúcich kríkov zúžený na približne 50 cm. V takomto prípade ľudia, ktorí sa pohybujú na vozíku, alebo s detským kočíkom nevedia po tomto chodníku prejsť a musia ísť po ceste medzi autami. Ďalším dôvodom, o úpravu je, že sú v časti kríkov osadené zvislé dopravné značky a často ich prerastajúcimi kríkmi nie je vidieť a vznikajú tam kolízne situácie. Ďalej sa nachádzajú v kríkoch zariadenia “krabice” na prenos internetu a telefónnej linky a je k ním zlý prístup. Priestor, na ktorom sú vysadené kríky patrí podľa digitálnej katastrálnej mapy hl. mestu Bratislava. Ďakujem za skóre vybavenie žiadosti.

24. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujem za Váš podnet. Táto komunikácia nepatrí do správy MČ BANM, preto postupujem zodpovednosť za riešenie podnetu na Magistrát hl. mesta.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM
24. november 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
27. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet, za ktorého nahlásenie ďakujeme, sme v tejto chvíli pridelili kolegyniam a kolegom, ktorí majú oblasť, ktorej sa podnet týka, v kompetencii. Obdržané stanoviská ohľadom jeho riešenia Vám sprostredkujeme.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie tvorby mestskej zelene

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania