Bulharská-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Simona 25. novembra 2023

Dobrý deň, prosím o riešenie problému na Trnávke oproti kultúrnemu domu. Odkedy je zákaz parkovania na chodníku, autá parkujú na ceste z oboch strán. Z plnohodnotnej obojsmernej cesty tak vznikla vďaka autám na ceste jednosmerka. Ráno vozia ľudia deti do školy, škôlky, idú do práce a vznikajú tam zbytočné zápchy, brzdí to aj hlavnú cestu na Bulharskej. Poobede je to veľmi podobné keď ľudia prichádzajú domov. Je to naozaj frekventovaná cesta z oboch strán pre ľudí čo bývaju Na križovatkách, bolo by fajn aspoň na jednej strane dať zákaz parkovania. Naozaj si to pýta celkom urgentné riešenie. Ďakujem
Poznámka:fotené pred obedom kedy áut nie je tak veľa. Treba vidieť čo tam vzniká naozaj ráno a v poobedných hodinách.

25. november 2023

Jakub

toto je mega kolizny usek uz som to tu chcel dat aj ja. Uplne najjednoduchsie riesenie - nakolko osadenie novej znacky je komplikovany schvalovaci proces - stacilo by zvyraznit na tomto useku bielu stredovu ciaru - nasledne mestska policia vie zmerat nedodrzanie 3m pre jazdny pruh a tak by sa tych vodicov co nerozmyslaju ako komplikuju dopravu by sa podarilo vytlacit.
29. november 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
29. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet, za ktorého nahlásenie ďakujeme, sme v tejto chvíli pridelili kolegyniam a kolegom, ktorí majú oblasť, ktorej sa podnet týka, v kompetencii. Obdržané stanoviská ohľadom jeho riešenia Vám sprostredkujeme.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie parkovania
Kedy? 2024

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania