Parkovanie v objekte školy


V riešení

Dobrý vzor dodrźiavania a rešpektovania pravidiel v spoločnosti priamo v kolíske výchovy našich detí. Nerešpektovanie dopravného značenia a parkovania na zeleni nikoho netrápi. Zaujímavé na tom je, že si to nevšimne ani okrskár MP ani hliadka MP, ktorá je inak veľmi aktívna vo veci rozdávania papúč za parkovanie, ktoré je v rozpore so zákonom, ohrozuje bezpečnosť a hlavne , je na podnet niekoho iného.

01. jún 2015

Ľubica

toto uz dal niekto ako podnet na Bukovcana 1 a parkuju aj tam nadalej, riesili so skolou a nic nikto neurobil....tu je pristup samospravy k porusovaniu zakonov....aj ludi...

http://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/17129/recidivisti-utocia
01. jún 2015

Martin

V podstate sa jedná o príslovie, že ako keby sa hádzal hrach na stenu. Ale tu sa jedná priamo o konzervu hrachu.
04. jún 2015

medick

v podstate sa dá povedať, že parkovanie v DNV každého zaujímalo mesiac pred voľbami a potom vtedy, keď sa stane nejaká nehoda alebo keď občan "nabonzuje" iného občana, obvykle vtedy, keď nemôže vyjsť z parkoviska alebo sa dostať do vlastného domu či prevádzky. Sama polícia ani mestská polícia, tobôž starosta nekoná bez výzvy nikdy - čo je smutné a pre Slovensko typické.
25. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, žiaľ, nedisciplinovaných vodičov je stále veľa. Aj napriek tomu, že spolupracujeme a konzultujeme s Mestskou políciou Hlavného mesta SR Bratislavy, je potrebné ihneď v prípade zistenia porušenia dopravno-bezpečnostných predpisov kontaktovať Mestskú políciu na čísle 159. Zároveň prosím o zmenu zodpovednosti.

Mgr. Erika Labašková
referent organizačných vecí a podnikateľských činností
Mestská časť Bratislava-Devínska Nová Ves
24. február 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
26. február 2021

Odpoveď samosprávy

Príslušníci MsP sú o tomto probléme vyrozumení a inštruovaní, aby počas výkonu služby riešili túto situáciu a zabezpečili zákonný stav.

Bc. Marcela Ťarcha

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania