Palárikova-znečisťovanie-ovzdušia

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Neriešený
meno
Bratislavský Zorro 02. januára 2024

Tento nas sused pravidelne vyuduje a doslova otravuje cele "podstanicie" pocas zimneho obdobia, ked v tomto dome na Palarikovej 18 bivakuje. Od kupy od povodneho majitela sa dom nezmenil. Evidentne spaluje to co naskreckoval. Je to miestna postavicka, ktora zbiera kadeco a uklada si to na svoju zahradu. V tom uz legendarnom skladisku sa nachadza aj povodna fontana a dokonca aj auto tam je. To je vsak to najmenej a nech tam ma co chce, ma to precizne naskladnene. Avsak ked kuri, tak zadymuje cele svoje okolie, krasnym stiplavym dymom. Ja to volam klobaskovy smrad. Nestaci Slovnaft a kadejake praziarne, este typek, ktory kuri skrinami, dverami a ja neviem cim este. Vecer a v noci sa neda ani vetrat, ked tam je. On tam realne nebyva, jemu to sluzi nieco ako chata alebo stodola.

29. december 2023

Bratislavský Zorro

Ako ziak som bol u (vtedy u uja) pana Adamca, co bol kedysi znamy pretakar spolu so Studenicom. Jazdili pod znamou znackou STUAD (STU-denic AD-amec). Navstivili sme ho s mamou este pred jeho odchodom, co som este netusil, ze ide prec. Ja som bol v tom, ze zomrel a preto odtial odisiel :)) Ale nie, stale zije. Tam parkovala slavna zavodna rapidecka. Cely ten cas ked som bol ziakom ZDS. Vtedy mi to nic nehovorilo a ani ma to nezaujimalo. Ujo Adamec mal plnu garaz trofeji a plagatov a vselicoho mozneho. Aj mi ponukol, ze nech si pridem vziat co chcem. Nevzal som si nic. Mozno jeden plagat. Po jeho odchode sa tam nastahoval tento pan. Taky postarsi, v lete sa tu po uliciach promenadoval normalne v slipoch alebo to boli plavky. Cudesne no. A vzdy si na karicke nieco tam doniesol. A zrazu zo zahrady s fontanou bolo skladisko. A tak je to tam dodnes.
16. január 2024

Julo

To potesi taka nechcena "drevona". Ja mam zas v nedalekom susedstve nechcenu "feronu" podla vacsinoveho obsahu. A majitel je urcite uz dlhorocny dochodca, ale tiez taky skrecek, najusilovnejsi v sirom okoli.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania