Letna udrzba zelene - Podhaj

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Lamač

Vyriešený
meno
Tinka 02. júna 2015

Dobry den,

prosim lamacsku samospravu o info, kedy bude pokoseny travnaty usek lemujuci chodnik/cestu smerom od zastavky MHD Bakosova po Stare zahrady? Vsade naokolo je pekne pokosene.

Majitelia aut, ktori parkuju na prilahlych parkovacich miestach, sa musia predrat vysokym porastom, aby sa dostali k svojim vozidlam, nehovoriac o tom, ze tento usek je oblubenym WC lamacskych psov, takze cestou k autu casto slapnete do hnedych "pokladov" ukrytych v trave.

Zaroven ziadam o osadenie odpadkovych nadob, kedze na celom tomto dlhom useku od zastavky MHD Bakosova az po Stare Zahrady (vratane) sa ziaden kos nenachadza.

Ziadam kompetentnych o konstruktivnu odpoved, nepiste mi, ze dany usek nie je vo vasej sprave, postarajte sa, prosim o napravu.

Dakujem.

10. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň

MČ Lamač pravidelne upozorňuje Magistrát hl. m. SR na kosenie predmetných plôch. Tak ako naša mestská časť aj na Magistráte majú určitý plán kosby a nemôžu kosiť Lamač každý týždeň na úkor iných mestských častí. Čo sa týka osadenia košov pozdĺž chodníka nechám to posúdiť členmi Komisie bezpečnosti a ŽP. Myslím, že s týmto by nemal byť problém.

Ing. Marek Poláš, odborný referent ŽP, MÚ MČ Bratislava - Lamač.
23. jún 2015

Tinka

Už to bolo pokosené a pribudli aj odpadkové koše. Kiežby všetko fungovalo takto. Ďakujeme.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania