Nepojazdné auto s ŠPZ na parkovisku pred bytovkou

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 26. júla 2012

Na parkovisku pred bytovkou na Rusovskej ceste stojí už značnú dobu (rok a viac) nepojazdné auto. Popod auto už rastie krásny brečtan zo steny za ním:) Aj vo vnútri je auto dosť rozbité.

02. august 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

pracovníci oddelenia ŽP vykonali dňa 31. 07. 2012 obhliadku uvedeného miesta a vozidlo Volkswagen Passat čiernej farby, ktoré má evidenčné číslo BA 866 IK, zadokumentovali. V súčasnej dobe nemáme možnosť umiestniť vozidlo v zmysle zákona na určené parkovisko, nakoľko mestská časť nemá vytvorené určené parkovisko, ktoré by spĺňalo kritéria pre umiestnovanie starých a poškodených áut. Cez dopravný inšpektorát PZ zistíme majiteľa a upozorníme ho na stav vozidla. V prípade, že si vozidlo nespojazdní ani neodstráni, požiadame Obvodný úrad pre cestnú premávku a pozemné komunikácie o jeho vyradenie z cestnej premávky. Po jeho vyradení aj z evidencie PZ už budeme môcť vozidlo odstrániť. V blízkej budúcnosti v súvislosti so novou parkovacou politikou v Petržalke by malo byť vytvorené aj vhodné určené parkovisko na umiestnenie takýchto áut do doby ich vyriešenie v súlade s platnou legislatívou.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
25. január 2013

Ján Krúpa

Prečo už dávno nieje vytvorené také parkovisko?
26. január 2013

Zizana

Auto stale stoji pred barrakom. Dlhsi bol na nom papierí ze ho niekto odkupi ... Kto vie ale kde je majitl, asi nebyva v tomto dome
12. február 2014

Miša

V Petržalke na Znievskej su 2 auta bez špz a stoja tu cez rok.policajti chodia pravidelne a davajú tzv. papuče ale tie autá neriešia.nemali by ich odtiahnúť aby mali možnosť parkovať tam napríklad tie autá co boli pokutované???
29. september 2014

Robo

pozrel som sa tam a auto tam uz nestoji

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania