Zbytočná značka na cyklochodníku na Pribinovej

Zodpovednosť za riešenie: STaRZ

Vyriešený
meno
Janči Bakoš 02. júna 2015

Na konci cyklochodníka Pribinova je zbytočná / zle urobená značka "Zosadni z bicykla".
Ak sa jedná o príkaz, mala by tam byť modrá príkazová značka C16. Takáto "doplnková" informácia (E12?) je sama o sebe asi iba plytvaním hliníkom.

03. jún 2015

nezávislý_pozorovateľ

Značky sa vyrábajú z oceľového plechu.
03. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Predmetná značka bola súčasťou schválenej dokumentácie a jej osadenie si vyžiadalo vedenie SND, nesúhlasili s prejazdom cyklistov pred SND- je to ich pozemok.

Szabová
STARZ
03. jún 2015

Peter

Logickejsie by bolo, keby znacka bola za cyklo-priechodom, blizsie k pozemku SND. Rozumiem, ze dat znacku uz na existujuci stlpik bolo jednoduchsie, ale prikazovat zosadnut z bicykla pred priechodom pre cyklistov nie je prijatelne pre cyklistov. Navyse, turisti cudzinci si to ani nevedie precitat.
03. jún 2015

Michal J

Nehovoriac o tom, ze tato znacka je z hladiska dopravnych predpisov neplatna. Je to proste nejaky oznam na stlpe a nie dopravna znacka!

Takze nech tam kludne je, aj tak to neplati :)
11. jún 2015

Karol Bujaček

Čo je na tomto podnete vyriešené? Takto osadená tabuľka nemá žiadne logické opodstatnenie. Ak mám zosadnúť z bicykla, načo je potom na vozovke namaľovaný cyklochodník?

Nesúhlasím s tým, že je podnet označený ako vyriešený, je to iba zakrývanie neschopnosti mestských organizácií.
11. jún 2015

Janči Bakoš

Karol, nechaj tak ;) Konzultoval som to s Cyklokoalíciou, celý binec je kvôli tomu, že vedenie SND nemá rado cyklistov (napriek tomu, že podľa územného plánu tam cyklochodník mal pokračovať). Čiže pre nás, cyklistov, je vlastne dobre, že je to tak, ako to je ;)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania