Dostojevského rad-chýbajúci stĺpik

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Filip 12. januára 2024

Dobrý deň, na ulici Dostojevského rad pravidelne parkuje toto vozidlo, ktoré stojí pred značkou Z 273-66 Začiatok parkovania. Je to v zóne, kde je zakázané státie mimo vyznačených parkovacích miest. Nakoľko ide o auto v diplomatickej službe, predpokladám, že je nepokutovateľné. Rovnako ide aj o státie na chodníku, ktoré je taktiež zakázané. Navrhujem by som osadenie stĺpikov, s tými tam už nezaparkuje nikto.

12. január 2024

Notimportant

parkuje ako hulvát---myslí si, že on/ona MôžE ... !
13. január 2024

Pepino

Ja naopak navrhujem osadenie papuce, nakolko je potrebne po kazdy raz overit, ze sa naozaj jedna o osobu, ktora my diplomaticke vysady. Samozrejme po vyckani na policiu, ak sa s nimi na 159 vobec dohovori, mu je mozne papucu snad aj zdarma. Na dalsi den pri rovnakom podozreni postup staci opakovat. Pri kazdom priestupku je nutne sa presvedcit ohladom skutkovej podstaty, predsa jedneho dna tam moze byt zaparkovany vodic, ktory pokutovatelny je.
13. január 2024

Filip

Posielať políciu kvôli nie istému dohovoreniu sa a ešte k tomu zadarmo a opakovane nie je výhodné pre nikoho. Som si istý, že denne ide okolo niekoľko hliadok a tie to ignorujú. Jednoduchšie sú stĺpiky.
16. január 2024

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
16. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet, za ktorého nahlásenie ďakujeme, sme už preposlali kolegyniam a kolegom z príslušnému útvaru, ktorí sa budú snažiť vyriešiť ho v čo najkratšom čase. O ich postupe Vás budeme informovať.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie dopravného inžinierstva

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
29. január 2024

Michal K.

na pracu MsP je tu uz tolko podnetov, ze pod tou stenou musi byt ale riadna kopa hrachu...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania