Žatevná-chodník-bariéra na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení
meno
Mario Upohlav 12. januára 2024

Zámková dlažba je uložená nižšie ako okolitý terén. Dokonca nižšie ako jej obrubnik. V zime vzniká klzisko, na jar a jeseň blatovisko. Načo taký chodník? Riešenie? : Vybrať dlažbu, podsypať makadamom a uložiť nazad. Následne "užabovať" .

12. január 2024

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Chodníky priebežne podľa potreby opravujeme. Aj tento sa časom prepadol. Prosím o presnejšiu lokalizáciu podnetu a zaradíme ho do plánu opráv.
Kto? Oddelenie územného rozvoja

Ing. Rastislav Bagar
prednosta MÚ mestskej časti Bratislava-Dúbravka
14. január 2024

Michal

Treba napísať Dankovi, on chce zametať Dúbravku
27. január 2024

Mario Upohlav

Je to pri vstupe do hlavneho vchodu do SPŠE na K.Adlera asi 30metrov vľavo. A áno, je to spôsobené časom, ale je to tak už 10 rokov.
30. január 2024

Odkaz pre starostu

Podnet bol preposlaný samospráve,

s pozdravom,

Anna Uhrová
pavla.rachel@odkazprestarostu.sk
30. január 2024

Odpoveď samosprávy

O tomto zatopenom úseku vieme a máme pripravený projekt na opravu chodníka a obnovu vsakovacej jamy, resp. jej nahradenie podzemnými retenčnými blokmi. Táto časť je súčasťou rozsiahlejšej úpravy chodníkov a terénu začínajúcej hore pri kaviarni Biely kocúr. Momentálne projekt stojí na nezmyselnom odvolaní aktivistov proti výrubu stromu, ktorý rokmi vyrástol uprostred zanedbaného pieskoviska. Po rozhodnutí o ich odvolaní okresným úradom budeme môcť pokračovať v stavebnom konaní a získať potrebné povolenie, resp. súhlas. Nami predpokladaný termín realizácie projektu je rok 2024.
Kto? Oddelenie územného rozvoja

Ing. Rastislav Bagar
prednosta MÚ mestskej časti Bratislava-Dúbravka
30. január 2024

Pozorovatel

Tento chodnik by mohol p. Danko prioritne pozametat v ramci treingu na velky aprilovy zametaci maraton - prislubil ucast 6.4.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania