Partizánska-cesta-znečistená

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Neriešený

Dobry den, po oboch stranach vystavby Hausbergu z Bradlianskej aj Partizanskej ulice je uz par dni znecistena cesta. Dnes rano ako prsalo to dazd vymyval a bordel koncil az na Palisadach. A bordel si nosime na topankach az do domu. Po dalsie, - z Partizanskej ulice uz dlhsie nie je uzavreta stavba chodnika ( ak tym stavebnik nemysli roxorove tycky z paskou) ktory je rozkopany uz viac ako mesiac a prace sa pohli minimalne ( nehovorim uz o tom, ze tam nie je ani oznacenie stavby chodnika). Ludia musia chodit po ceste. vecer pri slabom osvetleni tak musi clovek davat velky pozor aby niekoho nezrazil alebo ako ked je ako chodec - nebol zrazeny. Vystavba tejto opachy uz trva stvrty rok a stale to nie je dokoncene.

19. január 2024

Notimportant

Staré Mesto NIKDY ! nekontrolovalo samo od seba stavbárov, hoci v stavebných povoleniach je JASNE napísané, že stavebník nesmie ohrozovať a obťažovať okolie prachom, špinou... musí umyť vozovku po špinavých a prašných stavebných prácach, atď.

Občas mesto zareagovalo na Odkaz pre starostu, bohužiaľ, aj počas p.Rosovej, Števčíka, Aufrichtovej...nikto nebol v teréne ...jednoducho stavbár má navrch.

Pýtam sa, čo robí na chodníku to nákladné auto IL ?
Kde je kontrolór zo Stavebného úradu ?

Resp.prečo po vydaní stavebného povolenia NIKTO nekontroluje stavebníka,či dodržiava predpisy a neznečisťuje verejné priestranstvo ?

Je to drzosť zo strany stavebníka a benevolentnosť zo strany SM.

Pán Vagač, opäť sme sa presvedčili, že pred voľbami sa sľuby sľubujú a....

Ľutujeme, že sme Vás volili...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania