Na vrátkach-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení

Po nedávnej rekonštrukcii križovatky Alexyho-na vratkach sa rozpadol obrubník v zákrute. Problém tejto križovatky, je že nespĺňa dnešné normy v šírke ani pre bežné osobné automobily ale keďže sa na tejto ulicy nachádzajú aj priemyselné skladové/výrobné objekty tak sem chodia aj nákladné vozidlá a kamióny. Možno by pomohlo namaľovať čiary aj a opraviť ale samozrejme potrebovali by sme ten kruhový objazd ako je navrhnutý v územnom genereli dopravy mesta Bratislava.

30. január 2024

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Opravu vylomeného obrubníka zaradíme do plánu opráv.

Celkové preriešenie križovatky a šírkových pomerov komunikácie Na vrátkach nie je aktuálne v našich finančných možnostiach. Alexyho patrí magistrátu a rozhodnutie o vybudovaní okružnej križovatky by musel prijať magistrát. Nemáme informáciu, že by takéto niečo plánovali.
Kto? Oddelenie územného rozvoja

Ing. Rastislav Bagar
prednosta MÚ mestskej časti Bratislava-Dúbravka
30. január 2024

Peter K

na vratkach ma by roky slubovana cyklotrasa spajajuca karlovu ves, dubravku, lamac cez ten cuklomost ktory stoji uz niekolko rokov (jedine ze by nie) bory a devinsku.
tam sa asi nakladne auta nebudu kamaratit s cyklistami.

a tu je cosi na pobavenie. spomenie si na nich este niekto? :D

https://www.facebook.com/100057891708988/videos/5716377988455512/?__so__=permalink&locale=hi_IN&paipv=0&eav=AfYVRz1HozNdzlFmZ3ZXbx8lKDH0sFoDUvPojADohGwDGcNwzluvEA09uU_P5NSUU1U&_rdr
26. február 2024

Obyvateľ Dúbravky

Aktuálny stav na vrátkach

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania