Nevhodne umiestnena reklama - Belehradská/Šancová

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Na Belehredskej ulici, pri vyjazde na Sancovu je velmi nevhodne umiestnena reklama ktora uz v aj tak neprehladnej krizovatke zabranuje vyhladu na iduce vozidla (ktore vela krat nedodrziavaju max. povolenu rychlost)

13. november 2015

Eduard Mečiar

Z nefunkcnej tel budky reklamny priestor

Z nefunkcnej telefonnej budky sa stal reklamny priestor ktory zvysuje nebezpecenstvo na krizovatke. Ten kto krizovatku Sancova x Belehradska pozna, vie ze telefonna budka / reklama brani vo vyhlade a vela krat koli tomu dochadza k hranicnym situaciam pri vjazde na Sancovu ulicu. Nebolo by mozne telefonnu budku / reklamu odstranit?
29. júl 2016

Lukáš

Nebezpečné citylighty+telefónna búdka

Na Šancovej ul. sa nachádzajú dva reklamné citylighty tvoriace útvar s nefunkčnou a zničenou telefónnou búdkou (?) uprostred. Tvoria absurdnú výhľadovú ZÁBRANU pri výjazde z ulice Belehradská na Šancovú. Vidieť cez túto zátarasu z auta z Belehradskej vľavo do Šancovej a bezpečne dať prednosť v jazde je veľmi obtiažne, priam hrozí havária. Žiadam o urýchlenú demontáž/riešenie v prospech vodičov.
23. november 2016

Eduard Mečiar

Reklama zhorsujuca vyhlad

Reklama vytvorena z nepouzivanej tel. budky zhorsuje vyhlad pri vyjazde z belehradsekej ulice na sancovu. Vyjazd je preto riskantny a nebezpecny.
14. apríl 2017

Lukas Balaz

14.apríl 2017 - bez zmeny, bez záujmu
27. september 2019

Martin Uváček

Bývalé telefónne búdky boli odstránené. Ich miesto však obsadili autá.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania