Dunajská-vandalizmus-graffiti

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Neriešený
meno
Martin 05. februára 2024

Na rohu Dunajskej a Lazaretskej ulice sú na budove čmáranice a polepené plagáty.

12. február 2024

Tomas Mahi

Ďalší súkromný majetok. Čo navrhujete Martin??? Opravíme to z mestského rozpočtu? Alebo tam postavíme mestskú políciu nech to stráži 24/7, veď nemaju čo robiť s peniazmi a ani s časom 🤷...
12. február 2024

Martin

Mesto, mestská časť by mohli kontaktovať správcu a upozorniť na stav nehnuteľnosti. Za lepenie plagátov po meste pokutovať organizáciu ktorá ich dala nalepiť. V uliciach mesta je veľa kamier a často priamo pod nimi prebieha vandalizmus, čo keby ich polícia aj využila. Je v záujme mesta aby aspoň centrum nevyzeralo ako geto.
12. február 2024

Tomas Mahi

Chápem že je za tým dobrý záujem, ale je absolútne nereálne očakávať aby zástupcovia mesta chodili po meste a klopali na dvere a hovorili ľuďom: "Máte pocmaranu stenu, zamalujte si to!"... Akože to by museli zamestnať celé oddelenie aspoň 20 ľudí ktorí by sa tomuto venovali full time. A viete aký by bol výsledok? Ziaden, pretože Mesto nemá páky na to aby majiteľa donútilo k náprave. Väčšina ľudí o rok vie že majú poškodený majetok a väčšinou to ignorujú. Snad to teraz chápete ... Okrem toho žijeme v demokracii a myslím a každý si spravuje svoj majetok.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania