Černyševského 11-zviera-deratizácia

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý

Dobrý deň.

Pred vchodom sú pod stromami potkanie diery, odkiaľ aj cez deň vybiehaju potkany. žiadame o deratizáciu. Černyševského 11.

05. február 2024

Miro Kulich

Černyševského 11.
07. február 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, ktorým sa už zaoberá pracovníčka referátu životného prostredia.
Kto? Referát životného prostredia
Kedy? február 2024

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Petržalka
12. február 2024

Odpoveď samosprávy

Prajem pekný deň,

dňa 8.2.2024 bola vykonaná obhliadka miesta z podnetu. V okolí kanalizačnej prípojky a pod okapovým chodníkom príslušného bytového domu boli nájdené aktívne diery od hlodavcov. Oprávnenú deratizačnú firmu sme dňa 12.2.2024 požiadali o vykonanie mimoriadnej deratizácie.
Správcu bytového domu vyzveme k vykonaniu nápravy stavu v okolí kanalizačnej prípojky a pod okapovým chodníkom - keďže sa hniezda hlodavcov nachádzajú v rámci spoločných častí, zariadení a príslušenstva bytového domu, ku ktorým patria aj vodovodné, teplonosné, kanalizačné prípojky a oplotené záhrady/predzáhradky, prípadne kontajnerové stanovištia, deratizáciu zabezpečuje príslušná správcovská spoločnosť. Zabezpečenie deratizačných prác, ako aj iných prevenčných opatrení v podmienkach príslušenstva bytového domu je plne v kompetencii správcu objektu v intenciách zákona NR SR č. 182/1993 Z. z. o vlastníctve bytov a nebytových priestorov v znení neskorších predpisov.

Ďakujeme za porozumenie.
Kto? Referát komunikácie
Kedy? február 2024

Jana Ryzá, referát komunikácie MČ Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania