Čierna skládka na Ilkovičovej

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený

Stavebny a komunalny odpad na ciernej skladke medzi univerzitami UK a STU; casti karoserie automobilov a pneumatiky v okolitej zeleni. Casto tam vidat policajne hliadky, ale zjavne im to ako problem nepripada... skladka je tam uz roky.

29. jún 2015

Admin KV

Vo veci riešenia tohto podnetu som písal e-mail p. Trubínyiovej z oddelenia dopravy a životného prostredia MiÚ MČ Bratislava - Karlova Ves, ktorá mi dnes odpísala, že vyčistenie skládky zadala p. Brnovi z referátu údržby a verejnoprospešných prác.

Michal Molčányi
administrátor OPS Bratislava - Karlova Ves
06. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v predmetnej lokalite permanentne vznikajú skládky odpadov prakticky hneď po vyčistení.
Mestská časť zabezpečí dočistenie a v budúcnosti plánuje v danej lokalite osadenie fotopascí resp. kamier, aby sa podobnému konaniu zamedzilo.

Mgr. Michal Drotován

Vedúci oddelenia dopravy a životného prostredia
MiÚ MČ Bratislava - Karlova Ves
[email protected]
29. júl 2016

Admin KV

MiÚ MČ Bratislava - Karlova Ves dnes presunul riešenie zodpovednosti na Univerzitu Komenského v Bratislave a Slovenskú technickú univerzitu. Podnet označujem ako neriešený.

Michal Molčányi
administrátor OPS Bratislava - Karlova Ves
23. september 2019

Lukáš Bartošovič

dobry den, v danej lokalite zrejme doslo od zadania podnetu k istej uprave moralky, uz nejaku dobu nepozorujem vyraznejsie kopy odpadu, len sem-tam nejaky drobny kusok
mozno je to sposobene aj tym, ze sa na danom parkovisku nachadza improvizovane cvicisko autoskoly, kde prebieha trening parkovacich manevrov (a je v zaujme autoskoly udrzovat danu plochu a jej okolie v dobrom stave)
akiste by ale neuskodilo trochu to pokosit a instalovat smetnu nadobu alebo maly "vonkajsi odpadkovy kos"
navrhujem oznacit ako vyriesene

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania