Parkovanie Prievoz

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
ZáležínámnaPrievoze 08. júna 2015

1, namiesto travnika suvisla strkom vysypana plocha ako parking pre 5 aut, rozhodne sa nejedna o pristup k ppzemki v zmysle zakona
2, malo.. treba znicit aj novovysadeny travnik

Miesto cinu-Parkova 43, Ruzinov/Prievoz.


Prosim - neradte nam volat Mestsku policiu.. jazdi tadialto x-krat denne a nereaguje.

09. jún 2015

nezávislý_pozorovateľ

Súkromný pozemok, nikto nič nepodnikne.
Neviem, ako by mal tento príspevok riešiť príslušný starosta, keď si niekto zaparkuje na svojom pozemku...
10. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Jedná sa o pozemok parc. č. 3142/3 k. ú. Ružinov, list vlastníctva pozemku nie je založený. Z uvedeného dôvodu sme požiadali o majetkoprávnu informáciu. Po jej obdržaní budeme ďalej konať.

kancelária starostu
13. jún 2015

KenyRodžers

Pan nado mnou má pravdu pokial je to sukromný pozemok neni očom, hadam nejdete niekomu vyčitat že si stoji na vlastnom pozemku :)
13. jún 2015

ZáležínámnaPrievoze

Pani, je to verejne priestranstvo. Zelen nam vysadili a udrzuju ju statne institucie vratane travy kde stoji bavorak a travnik tu bol aj predtym ako bol nahradeny strkovym posypom. Dan z nehnutelnosti pan parkujuci r,,majitel ,, neplatil ;-)
13. jún 2015

KenyRodžers

Až teraz pozeram poriadne na fotku dolnu vyzerá to tak že majitel domu pred touto plochou si spravil parkovisko. Nieje to idealne ale nemat kde zaparkovat auto tiež nieje bohvie čo. Pani Jana velmi vám prekáža susedovo parkovanie? Som zvedavý ako dopadne majetkoprávna informácia a komu to tam vlastne patrí.
13. jún 2015

Juraj

No,nechcem provokovať,ale pochybujem žeby vo dvoroch týchto vil nemali svoje garáže,ale otvárať bránu ,vráta garáže atď.je niekedy zdĺhavé aj pri vychádzaní(ja som tiež lenivý).No a ešte ďalšie varianty,že sused garáž síce má,ale ju dal do prenájmu a vlastné auto má vonku a v garáži sa skladuje tovar.Aj tak še da (bohatnúť,národ je vynaliezavý).A či to p. Jane vadí ? Na tráve je parkovanie zakázané,malo by to vadiť policajtom ktorí sú zo Zákona povinní dbať na dodržiavanie povinností občanmi.Nech si svoj pozemok majiteľ oplotí a môže tam parkovať aj susedov,ale pokiaľ je tá tráva prístupná tak sa jedná o verejný pozemok a to rieši t.zv.Cestný Zákon(č.8/2009).
26. november 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zábrany proti parkovaniu z lomového kameňa sme osadili na časti pozemku.


kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.